ewalove Arkadaşlar gib üzerinden ödeme yapacağım fakat ödeme yaparken bebeğin tcsini mi yoksa kendi tc numaramı mı girmem gerekiyor acaba? Birde defter ücreti ödeniyor mu?
Snowglobe ewalove acaba çıkarttınoz mı mi mi bebeklere 5 yıl çıkıyp diye biliyorum en fazla. Ama 5 yıl ibaresi yok. 3 yıl mı cıktı yoksa istisna yapıp 5 yıl mı olıyo yine de
ewalove CuteBadesMama teşekkür ederim aradım ama çok bekletiyorlar bebeğim durmadığı için kapatmak zorunda kalıyorum. Harç ücretini yapamadım ben yani oğlumun tcsi ile mi ödemeyi yapacağım acaba? Yanlışlık yapmak istemiyorum da
CuteBadesMama canan4 rica ederim. Postu görünce kimse cevaplamamış yardımcı olayım dedim. 🙏🏻 Sizde çok naziksiniz 🌸
CuteBadesMama ewalove resmi işlemlerde kişinin T.C.’si yazılır her zaman yani oğlunuzun T.C.’si ile işlem yapabilirsiniz. Şöyle ki evraklarda “ödeme yapıldığına dair dekont” isteniyor, neyin ödemesi bebeğin pasaportu için, yani onun kimlik numarası üzerine.
ewalove CuteBadesMama çok teşekkür ederim gerçekten 🙏🏻 randevuyu kendi üzerimden alınca kafam karıştı:(
CuteBadesMama ewalove rica ederim olabilir bende resmi işlemleri 40 kez kontrol ederim ki yanlışlık olmasın 🙏🏻
ewalove Snowglobe merhaba evet çıkardık.3+ yıl olarak aldık sanırım 5 oluyor en fazla. Bir hafta da geldi