Gozde20 Kızlar bir şey danışmak istiyorum bebeğim 3 aylık bugün anason çayı vermeye başladım akşam yatmadan önce bir çay kaşığı veriyorum. Fazla kaynatmışım anasonu biberona koydum kalanını sizce zarari olur mu dokeyim ki icmedeb önce taze mi yapayım?
Efemm Gozde20 ne zaman vermeye başladınız anasonu tohumunu mu alıyorsunuz yoksa sallama cay da alıyormu
amine-yusuf Bende veriyorum 3ay 28gunluk bebegim doktora da sorr Ben sordum 1cay kasigi ver dedi fazla verme dedi hem bagirsaklarida duzenliyo
amine-yusuf Tohumu faydali ama bak doktora da sorr kendin bile icer sen kalmisini verme karin agrisi yapar diyo doktor bende her seferinde 1bardak yaparim 1cay kasigi kizima kalani Ben tuketirim
Gozde20 amine-yusuf tamamdır canım coook teşekkür ederim ben döküyorum hemen bu kalanini o zaman . Sen bi su bardagina ne kadar koyuyorsun anasondan
Tueece Canım ben rezene veriyordum birkaç çay kaşığı o da bir yada iki gün verdim ben düzenli hergün bir kere çayını yapıp içiyordum.. zaten benden çocuguma geçiyordu ve çok işe yaradı bende.. ama anasonu da duymuştum..
Gozde20 Tueece canım bende emzirirken rezene kimyon iciyordum gunde 4-5 fincan belki, miğdem bulanıyordu artık rezeneden ama hiiic faydasını görememiştim şimdi mama ile besleniyor oğlum 3 aylıkta olunca anasondan vereyim bari dedim rahatlar diye
amine-yusuf Tueece rezene anason tohumlarini karistirip da icebiliyosun hem sut yapiyo hem gaz sancisina iyi geliyo
amine-yusuf Gozde20 😘Rica ederim benimde kizim kolik oldugundan yapmadi gim denemedigim sey kalmadi simdi iste o caylari yapip hem Ben hem kuzuya verim hemde mama aliyi arkadasim aksam dan aksama 60 ml yapip verim faydasi ni gordum devam ediyom 4gunlukken basladim bebelac golda caya
Gozde20 amine-yusuf aptamil comformil kullaniyorum bende oğluma iste ama gaza çözüm yok maalesef umut ediyoruz bir şeylerden