ebrusafura Merhaba kizlar 25 günlük kızım var kayın validem ve diyer insanların sütün az diye baskı yapıyorlar çok yoruldum nasıl sütüm artar ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz
Kuzularinanasi ebrusafura 2 saati gecirmeden emzireceksiniz.ve iyice emdiginden bosalttigindan emin olun.ayrica ustune bi de sagim yaparsaniz gun icinde duzenli araliklarla sutunuz artar.bolca su, uyku ,dinlenme ,duş vs malt icecek,rezene cayi bunlar da arttirir
hava12 ebrusafura bol bol su iç sütün artar bide kimsenin sözüne kulak asma sen öyle düşündükçe stres yapıyorsun belki o yüzden de sütün artmıyor
minikoalaannesi ebrusafura 45 gundur ayni teraneyi cekiyorum ben de bebegim enfeksiyondan kilo alamadi sutun yetmiyo doymuyo mama ver kafam agridi allah onceliklr sabir versin sonra da bol su icin ve sutum var diyin kendinize sut tamamen strese bagli degisiyo cunku ben de cok post actim boyle ama nafile guzel beslenme su ve kafaya takmamak sutunuz her turlu bebeginizi doyurur once bunu beyine kabul ettirmek lazim sonra da yine de sut azligini onlemek icin bestlak damla still tea gibi takviyeler kullanabilirsiniz
cLearQueen ebrusafura tabiki bol emzirmek su icmek ve dinlemmek. Ama nacizane benim sutümü tahin tahin helvası dereotu artırdi
ebrusafura Kuzularinanasi hepsini yapıyorum nerdeyse dün 5 saat uyudu emzirmedigim için göüslerim çok sertleşiyor Kendi uyansın öyle emzir diyorlar
kmomm ebrusafura sütünüzün az olduğunu nerden anladınız ? 5 saat uyuduysa ve sarılık yoksa iyi emmiş ve doymuş demektir
Kuzularinanasi ebrusafura hayir daha kucuk.uyusada uyandirip emzirin.2 saati gecirmeyin.5saat cok uzun bi sure….asla okadar beklemeyin.uyurken de emer o oyle yapin.
seda9507se ebrusafura sakın 5 saate bırakmayın emzirin. İlk çocuğum da aynı seyleri yaşadım. Aciksa uyanır ağlar diyordu kayınvalidem bir süre sonra baktım sarılığa dönüyor. 5 saat çok fazla
Ngr_hurma ebrusafura 5 saat mi daha çok küçük ıkı saatte en fazla 3 saatte bir emzirmeniz gerekıyor.belırlı aya kadar ılk ıkı aya kadar uyanmasını beklemeyın kendınız sık sık emzirin dıger aylarda zaten kendılıgınden uyanıcak bebegınız ozaman daha farklı olucak
ebrusafura kmomm durmadan emmek istiyor yani bende tam bilmiyorum huysuzlaniyor göüsümde emerek uyumak istiyor doymadıgını düşündüm o yüzden
ebrusafura hava12 3 litre Su içmeye çalışıyorum inşallah artar sütümü sagıdım ikisinden 60 mm çıktı toplamda
aaslanbeyy Bu tarifi bol yağlı yapıp yiyin inşallah faydası olur Duşa girmek , hoşaf içmek , uyumak , bol su , bestlak, solgar bunlar iyi geliyordu
Mavimtrakk Ben yulaf yediğim zaman çok fazla doluluk oluyor. Lapa şeklinde meyve,fıstık ezmesi vs süsleyerek yedim
alisss_i ebrusafura benim sütüm de azalmıştı 2 haftalıkken bi süre sağım yaparak arttırdım gündüz de gece de 3 saat geçmeden emzirip sağıyordum. Sütüm arttıktan sonra da 2 aylık olana kadar geceleri de o uyanmasa da ben 3 saatte bi emzirdim. 20-60 gün arası çok iyi kilo aldı. Sonrasında gece o uyandıkça emzirdim sadece.
ebrusafura seda9507se zaten sariliktan yattık 1 gece mavi işık aldı şükür düzeldi geceleri uyuyor gündüzleri her saat başı emmek istiyor 🥹