Lre Merhaba kızlar misafir için çay menünüz nasıldır. Ben çoğu zaman trileçe yaparım, poğaça yaparım. Değişik salata tarifi arıyorum 😍
uykusuzanne__ Lre hazır yufkadan börek yaprak sarması dondurucuda hep olur benim patates salatası ıslak kek
Annesi23 Lre iki çocuğum var ve yarın misafirim var 🙂 menüm şöyle poğaça yoğurtlu tavuklu arpa şehriye salatası tuzlu kurabiye hazır çiğköfte ve soğuk baklava . Tatlıyı kendim yapayım dedim malzemeleri 2 katı tutuyo nerdeyse uğraştığıma değmez
farelikoyunkavalcisi Lre tavuklu makarna salatasına bayılırım hazır yufkadan tepsi böreği ıslak kurabiye ve mercimek köftesi olur benim menüm genellikle 💐
farelikoyunkavalcisi Lre Rus salatasına ince didiklenmiş haşlanmış tavuk ve dereotu doğrayıp üzerine kırmızı toz biber ve ceviz parçaları kavurup koyuyorsunuz herkes bayılıyor ❤️
Arel42 Ben genelde toplu listem olur tuzlular tatlılar şeklinde kuru pasta poğaça açma börek pizza mantı içli köfte vs vs bunları günlere ayırıp 4 5 tanesini bir gün akşam gbi gbi sıralar yapıp difrizimi doldururum bu şekilde bir misafir geleceğinde çıkarırım yanına kısır makarna salatası tavuklu şehriye salatası gibi gibi ek yapmak istediğim olursa sadece onu yaparım diğer herşeyi yapıp difrize atarm bitmeye yakın tekrar yapıp difrize atarm çok daha kolay oluyor bu arada bebeğin yokkende hep düzenim böyleydi cnku Allah eksik etmesin hergun misafirim olur yatili daha çok olur bu yüzden yemekler konusunda da pratiklik açısından hep herşeyi yapar atarm tavsiye ederim 👍🌸
Evaninanasi Lre frambuazlı beyaz çikolatalı brownie Rus salatası ya da yoğurtlu erişte salatası Kuru dolma Patates salatası Bunlar fix olur. Geri kalan kısmı da elimden ne gelirse onu yaparım
Arel42 Lre hiç birşey olmuyor yeni yapmissiniz gibi aynı oluyor cnku yapar yapmaz sıcağı gidip soğuyunca saklama kaplarına koyup attigim için çıkarınca aynı tazelikte oluyor misafir geleceginde öğlene bir misafir ise bir gün önce geceden çıkarırım ama akşam çayı misafiri ise o gün sabah yada öğlen çıkarırım servis etmeden 10 dk fırında isitirim mis gbi poğaçalar börekler ben ıslak kek dahi borcam ile yapıp atarm hiç birşey olmuyor cnku asla misafirim eksik olmaz aşırı yoğun biriyim ve misafir ağırlamayı çok severim çocuk ile fazla hazırlık yapmak temizlik çocuk derken zor oluyor ama bu şekilde olduğundan sadece temizlik ve çocuğum olunca gayet işim kolaylaşıyor kendimede vakit kalıyor titizlik hastası birisi de olaraktan öbür türlü çok yorulur ve işin içinden çıkamam çıksam bile kendime takatim kalmaz kendimede bakmayı seven biriyim cnku herşeyim dört dörtlük olsun istediğimden bu şekilde gayet güzel bir rutin oldu bana
gizo9 Bende sarma börek kurabiye poğaça yapar buzluğa koyarım misafir geldiğinde hazırda bulunsun diye daha pratik oluyor onların yanına patates salatası havuç tarator brokoli salatası mercimek köftesi ağlayan kek tramisu profiterol triliçe kek şehriye salatası içli köfte magnolia coco star pasta gibi bunlardan birkaçını yanına kesin yaparım