denizsn Bebeğinize gelen yapay çiçekleri nasıl değerlendirdiniz ? Yani ilk oğlumdan kalanlarda var yenileri de eklendi yeni doğan oğlumdan dolayı 15 20 ye yakın oldu bir sürü yer kaplıyor ne yapabilirim bunları fikri olan var mı ?
seyma51 Bize gelmedi ama doğum günü konseptlerinde kullanıyorlar ya öyle yapabilirsiniz. Eğer güzellerse vazonun içine koyup masanın üstüne koyabilirsiniz. Eğer fazlalık gibi görüyorsanız atabilirsiniz
denizsn seyma51 hayır maalesef öyle değil hani üzerlerinde bebek oluyor balon Vs oluyor Google yazarsanız bebek hoşgeldin çiçeği diye o tarz yapay çiçek bir oda dolusu ya ne yapacağımı şaşırdım
denizsn Esoz1110 yok öyle konsept yapılacak gibi değil bebek hoşgeldin çiçeği diye geçiyor yapay bebekli vs oluyor anlatabildim mi bilmiyorum 🤷♀️
denizsn Kontes0011 kesinlikle katılıyorum bir odanın tamamı bunlarla dolu ne yapacağım şaşırdım kaldım.
denizsn ZeydsMom ya gerçekten atılacak gibi hepsi o kadar yer kaplıyor ve gözüme çarpıyor ama yazık günah diyorum sonra da üzülüyorum neyse birkaç gün daha kalsın dye diye 6 ay oldu 😤