bireylulmeselesi_ Benim gibi acaba surekli ne yesem derdine dusen varmi canım tatlılar pastalar çekiyor ne yemek yapacağımı şasırdım sizinde uyguladigınız yemek pasta tatlı nelerdir belki hepimize örnek olur fikir edinmiş oluruz 😊
Rzgr bireylulmeselesi_ sivi yag ve su ile yapilmis irmik helvasi birde vegan tatlilar tüketebilirsiniz.
NisammM bireylulmeselesi_ en basit kurabiye tarifi vereyim istediginiz bi paket puding 1Bardak sıvı yağ 2.5-3 bardak un daha 2 once yaptim tadi muhtesem olmasa bile gayet guzel yani eşim dahi sevdi☺
bireylulmeselesi_ Yunusalp bizim yuzumuzde egzama vardi bide vücudu nokta noktaydi doktora götürüncu alerji polik. Yonlendirdi oda kan tahlili ve deri testi yapti ckti
zeyno4646 Yunusalp mukuslu kaka huzursuzluk kanlı kaka bazı bebeklerde cilt tepkisi de olabiliyor. Bizimki laktoz intoleransı, inek sütü alerjisi. Kaka testi ile anlaşıldı kakada gizli kan çıkmıştı.
Bahdmp Miracbebek Bu alerji durumunun geçici olmama ihtimali var mı benim arkadaşımın bebeğinin yumurta alerjisi var 2 yaşında şu an doktor kesin geçer geçecek diyemem demiş üzülüyor
Mervea Bahdmp oğlumda süt ve yumurta alerjisi var süt diyetini hemen hemen açtık sayılır 12 ay sonunda yumurta için daha uzun süreniz var çünkü değerleri yüksek geçmiyecek diye birşey yok
Miracbebek Bahdmp bebekten bebeğe değişiyor büyüdüklerinde bile devam edebiliyor bende alerjik biriyim ama deterjan türü şeylere yiyeceğe değil hala devam eder bebeklikten beri inşallah bebeklerimiz öyle olmaz zor bir süreç
bireylulmeselesi_ Miracbebek benimde ya sut ve sut urunleri yumurta kuruyemiş daha bi kac tanede vardi 😊
Cemre12 Mervea nasıl netleşti acaba süt alerjiniz testler bebeklik döneminde sağlıklı sonuç vermiyor diye biliyorum.
Cemre12 Alerji testi bebekken sağlıklı sonuç vermiyor diye biliyorum benim çocuğumda alerjik ama neye olduğunu çözemedik nasıl kesinleştirdiniz acaba daha yeni bu belirtiler başladı doktor süt alerjisinden şüphelendi ama net değil henüz
bireylulmeselesi_ Cemre12 biz ilk kan verdigimizde herşeye var gözüktü doktor tekrardan kan alalim dedi ayri ayri bakim hangisi daha agir basiyorsa ona keselim diye sonra deri testi yapti ondada ckti bu ay sonu yine bakacaklar
Mervea Cemre12 4 aylık kan ve gaita testi yaptık çıktı sonrasında deri testide yaptık aynı sonuçları almıştık
Cemre12 Mervea 2 aylığız şuan ama bi kriteri var mi atıyorum 4 aylık olunca belli oluyor diye bisey bi bilginiz var mı
bireylulmeselesi_ NisammM eşler sevmişse yenilebilir ozaman 😊 kolay kolay hic birseyi begenmezlerde erkekler 😊😄
Mervea bireylulmeselesi_ pirinç sütüde yapıp yapabilirsin un helvası tereyağı yerine sıvıyağ kullanabilirsin
Rzgr bireylulmeselesi_ badem sütü yaparak sut konulan tatlilar yerine onu kullanabilirsiniz. Tadi size kalmis. Baska alternatifiniz yok cunku.