Arelll Kızlar son bi kaç gündür oğlum yeşil ve hafif mukuslu kaka yapıyordu dünden beri normal sarıya döndü ama içinde mukuslar vardı bu sabah ta köpük gibi kaka yaptı 🤷♀️ Neden olur ki
Pakjin Arelll bende o yüzden geçen hafta doktora götürdüm şekeri sindiremeyince öyle olurmuş öyle deri
seymanurrrr Aşağıdakileri gözlemliyorsanız sizde de bu dengesizlik olabilir: * Yeşil köpüklü kaka * Ciddi bir gaz sorunu (Bebeğin bacaklarını karnına çekerek kıvranmasından anlayabilirsiniz) * Sık hıçkırık * Sürekli emmek isteyen bir insan evladı * Emerken fazlasıyla çlonk çlonk, gulp gulp sesleri gelmesi * Emerken kızmak, sinir yapmak * Huzursuz uykular E peki ne yapacağız? Valla hazreti internetin dediği, emzirme blokajı. Yani bir o göğüs bir bu göğüs yerine, aynı göğüsten daha uzun periyodlarla emizmek (Mesela 6 saat boyuna birinden emzirip sonra öbürüne geçmek). Bu sayede bir hafta içerisinde vücuda "hop yavaş" mesajı verecekmişiz, o da salgılamayı dengeleyecekmiş. Ha bir de her emzirmeden sonra gaz çıkaracağız
Arelll seymanurrrr bınların hepsi som 1 haftadır başladı ben atak haftasından dedim ama bi doktorumuza gidelim biz
monna seymanurrrr Bunların hepsi var neyin belirtileri onu anlamadım 🤷♀️ Ne oluyor yani bunlar olunca