herseySeninleguzel11 Günahını aldığımı nereden çıkardınız? 2 defa boşanma noktasına geldik bu kadın yüzünden. Oğlum için bir tartışma yaşadığımız da bana ‘siktirgit , nerden bulduk seni’ diyen bir kadın. Bu mayhoş konuşmadan sonra zaten bir daha anne demedim kocamın hatrı , ailemin huzuru için sustum. Büyük pet şişeler de okunmuş su getirip evde ki damacama döken bir insan bu. Bizim ev de iğne gezmez. Düşmüşte olabilir insanlık hali. Ama o kadın evime çatkapı gelmeden birkaç saat önce kızımı yatırdığım yastığın kılıfını değiştirdim ve salona getirdim. Oğlumun beresini de sabah bahçeye çıkardığımda giydirdim. Bir şey yoktu. Akşam Çatkapı habersiz geldi. Ve ertesi gün sabah saatlerinde toplu iğne bahsettiğim berenin içinin en üst tarafının içinden dış tarafına çıkarılmış.Yastık kılıfının içinden dışına çıkarılmış dimdik. İçeriden zor çekip çıkardım iğneleri. Her zaman kullandığım Kol çantamın içinden de çıktı. Öncesi değil yani. 1 gece öncesinden cinler mi yerleştirecek. Bir gün sizin başınıza böyle şeyler gelirse evham yapmayın sakın düşmüştür dersiniz.