busraosmanayaz çok basit dilli masallar okuyabilir . Siyah beyaz tonlar ağırlıklı kitaplar alıp görselleri göstererek üzerine sohbet edebilirsiniz . Bu aylarda bebeklerin ayna çok dikkatini çekermiş aynalı kitaplarda bu aylarda kullanılabilir . Ücretleri yüksek ben aldım ama sonra almasamda olurmuş dedim . Ayna karşısına geçip sohbetde edilebilir çünkü . O aylarda ayna karşısına geçip her gün sohbet eder kucağımda evdeki nesneleri tanıtır üzerine anlatırdım . Bu kaşık yemek yeriz bu yastık uyuruz vs. gibi . birde parmak kuklaları alıp konuşmakta çok dikkatlerini çekiyo . Özellikle 3.aydan sonra . Bu aylarda bebekler siyah beyaz gri tonları görebildiği için sincap kitapda bulabilirsiniz bebek üniversitesi 1 serisi . Aynalı kitapda neobebek markasında trendyol yada hepsiburadada var . Dil gelişimi için bunların hepsi çok büyük destek katkı sağlıyor . Kızımda bizzat yaşadım . Otuz milyon kelime kitabınıda sze tavsiye edebilirim . Dil ve beyin gelişimini çok güzel anlatan bir kitap . Biraz uzun oldu . Sevgiyle sağlıkla büyüsün . Sevgiler🌸