esrabade 2 aylık kızım var 1 hafta önce mememde elime bir şey geldi iki gün önce dr gittim elle muayene etti 1 cm dedi kötü bir şey mi diye sordum sanmıyorum dedi ultrason için gün verdi başına gelen var mı
selinayyd benim de aynı problemim vardı sağ göğsümde doktor tam olarak neyden kaynaklandığını bulamayınca emara gönderdi biraz büyümüş alsak iyi olur dedi
esrabade selinayyd selinayyd ame selinayyd ameliyat oldunuz mu birde iyi huylu veya kötü huylu demedi? Benim ki sağa sola kayıyor mesela korkuyorum ultrason çektirmeyi bekliyorum
dmrmrv Bende de doğumdan sonra sag göğsümde iki kitle olustu ölçümleri falanda yapılmıştı doktor 6 ay sonra gel kontrol edelim demişti ancak bendekiler kendiliğinden geçti büyük ihtimal sütten kaynakliydi o gogsumu çok emzirmiyordum emzirdikce ve zaman geçtikce kendiliğinden kayboldu
esrabade İnşallah benim ki de kendiliğinden kaybolan zararsız bir şeydir. Sol mememde kist ve sol memem sanırım daha çok emzirdiğim için daha büyük ve sızlıyor, diğer mememde sızlama çok nadir oluyor
selinayyd doktor kötü bişey yok dedi ama ne olduğunu tam anlamak için emar çektirince bi tık büyüdüğünü söyledi yine korkulcak bişey yok ama alsak iyi olur dedi ameliyat olmamı istedi başka doktora da göstericem bakalım o ne dicek