bbbnnndzf İki çocuk ararsinda kaç yaş olması gerekiyor yarın sprialimi cikarcam fakat hayla kararsizim
mrvelfada bbbnnndzf Psikologlar en az 4 diyor. Benim de oğlum tam 3 yaşında. Düşünsek mi çocuk yoksa birkaç ay daha beklesek mi kararsızlığı var bendede. Oğlum çok hareketli bi çocuk çünkü😃
Yasemin29052611 bbbnnndzf bizim 7 buçuk yaş. Çok ideal geliyor bana. Mutlaka ilk çocuk kendini ifade edebilmeli. Yemek tuvalet gibi ihtiyaçlarını kendisi karşılayabilmeli gece uykuları düzenli olmalı. Diğer türlüsü anne için çok yorucudur. Kimseyi dinlemedim birlikte büyürler lafı bana anneye karşı acımasızlık geliyor. Bana hep arayı çok açtın dediler. İnanın o kadar doğru yaptım ki bir kere bile pişmanlık duymadım. Oğluma kardeşinin yanında dur dediğimde aklı başında olduğu için ona zarar vermeyeceğinden bile emin olabilmek buyuk lüks.
expelliarmus bbbnnndzf çocuğa göre değişmekle beraber 3-4 yaştan önce olmamalı. İlk çocuk tuvalet eğitimi tamamlamış olmalı ve 3 yaş olan sosyalleşme zamanına gelmeli. Şartlar uygunsa kreşe başlayacaksa başlamış olmalı. Ki anne ilk çocuğa rahat vakit ayırabilsin. Bence 3 yaşındayken hamile kalıp 4 yaşa doğru doğum yapmak ideal
ggmomy mrvelfada 4 yaş bekledim en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum oğlum 2020 eylul ikinci oğlum 2024 Ekim çok güzel bir süreç geçen yıl olsa olmazdı eminim
nihalerkan Yasemin29052611 katılıyorum bizimkilerin arasi 6.5 yas çok rahat geçiyor. Büyük olan kesinlikle tuvalet, yemek, kendini ifade etme becerisine sahip olmali
ilay-mom Buna siz karar vermelisiniz size bağlı çünkü , ben asla düşünmüyorum eski hayatımı cok özledim keşke geri dönebilsem bebeğim 4 aylık henüz ve o acıyı bir daha yaşamak istemiyorum 🤦🏻♀️
ecib bbbnnndzf 22 ay var aralarında . İlaç kullanırken hamile kaldım yoksa en az bı 4 yada 5 yaşından sonra düşünüyorduk . Ama şuna iyikide olmuş diyorum ( yinede siz bana bakmayın 😂)
Muallaaa ecib bizde de 17 ay var yeni doğum yaptım nasl gidiyor iki çocuk tabi bnde iyiki Elhamdülillah olmuş diyorum
ecib bbbnnndzf yani siz daha iyi bilirsiniz . Eğer istiyorsanız ideal bir yaş bence oldu doğdu diyene kadar 5 yaşını bulur
alparslan38 ecib demee bacım demeee bnde şuan onu kullaniyorum 20 gün oldu bugün artı korunma yapmadık ödüm kopuyor bu bünye 3. Çocuğu kaldıramaz
Sat_123 bbbnnndzf psikolog benim psikolojimden anlamaz bu gidişle tek çocuk olucak bende 😂😂rahata erdikten istemiyo insan 3 yaş 3 aylık. Kilo verme derdindeyim bu ara ama canım yemekte istiyo
ecib Muallaaa ilk zamanlar zor oluyor ama yavaş yavaş bir duzen oturyor merak etmeyin . Şuan oğlum 7 aylık birlikte oyun oynuyorlar ablası yemeğini yediyor şuan çok güzel şükürler olsun ki . Saglika kucağıniza alın inşallah ☺️
ecib alparslan38 bir hafta sonra koruma başlıyor diye düşünüyorum hiç stres yapmayın . Ben saattı saatine alamadığım için oldu aslinda eşimde güya korunuyordu ( gericekilme ile )