Leylalyl Kizlaaar sormaya biraz çekiniyorum ama valla böyle muhabbet olsun istedim. Anime izleyen var mı aranızda? Çocuktan once çok izlerdim. Şimdi yeni yeni tekrar başladım. Aranızda benim gibi anneler var mi? 🙈
Kubok Leylalyl önerdiğiniz ve beğendiğiniz var mı? Kafam dağılsın diye ben de izlemek istiyorum ama daha önce hiç izlemedim
suheyla92 Leylalyl ben normalde izlemem ama seneler once netflixte karsima beastars diye bi anime cikti bi bakiyim dedim bayildim tekte izledim resmen şimdi 3.sezonu cikti izlemek icin firsat kolluyorum izleyin tavsiye ederim ck guzel
Leylalyl Kubok ben daha yeni kamisama kiss diye bir anime bitirdim ama yani evlilik sorgulatir o derece harikaydı 😅
Leylalyl Kubok ay kusura bakmayın biraz gec cevap verdim ama 🥲 ben genelde diziwatch sitesinden izliyorum. Genelde aradığım bütün animeler orada oluyor.
kahvekolik_ Bende izlemeyi severim. The polar express siddetle tavsiye ederim, tam bir yilbasi filmi 🍿 🎄
Leylalyl evrenkus eveett en sevdiğim ruhların kaçışı yaa. Kızıma arada totoro filan açıyorum bayılıyor 😍
derya0712 Anime izlerken kendime koca buldum kiz ben 😂😂 gercekten 😅 o kadar cok izliyordum ki anime sitesinin sahibine instagramdan mesaj attim tanisabilir miyiz diye tanistik evlendik bes yil gecti 1 yasinda bebegimiz var 😂😂
Leylalyl derya0712 ohaaa ciddi misin? Ya çok güzel birşey olmalı. Benim ki hic izlemez anime cizgi film bu ne ya der genelde. 😒
derya0712 Leylalyl Leylalyl oglumun 1 yaş pastasi Totorolu oldu 🥹🥹resim ekleyebilirsem ekleyeyim hemen
evrenkus Leylalyl benimde favorim o, son filmini de beğendim ve gerçekten son olması üzdü. oğlum büyüyünce beraber izlemek için sabırsızlanıyorum 🐥
suheyla92 Leylalyl benim favorim de yuruyen sato ama hepsine bayiliyorum bi ara esimle Hayao Miyazaki’ye takmistik her izinli gunumuzde bi tane izledik