bosanbacim Kizlar sol gögsüm bi anda agırmaya başladı elleyince cok agrıyor sertleştide mastitmi bu ne yapmam lazm gecmesi icin 🥲
haticemommm bosanbacim bence direk doktora gidin milyonkez mastit olmus biri olarak masaj vs ise yaramiyorsa doktor tek cozum
likeli bosanbacim sıcak uygulama ve masaj yapıp sonrasında emzirin ve meme boşalmazsa sağım yapın. Elinize bezeler geliyorsa masaj sırasında o bezelere iki parmakla hafif baskı uygulayın. En sonda emzirmeden sonra soğuk uygulama yapın. Bu şekilde açılmazsa ya da ateşiniz varsa doktora gidin genel cerrahiye.
surprizbebe bosanbacim mastit olabilir kızarıklık var mı? Sağım yapın masajla sertlikleri dağıtmaya çalışın. Ben başaramadım enjektörle çekti doktor çok canım yandı. Antibiyotik kullanmam da cabası…
bademiko Benimde geçen hafta gece başladı ertesi gün akşam 8e kadar yatırdı gözümü açamıyodum en son ılık suyla duş aldım sabunla iyice ovaladım 20dk masaj yaptım sanırım dağıldı çıktığımda kendime geldim sabunla sıcak su uzun masaj iyi geliyor
bademiko bosanbacim evet allahtan pazar günü oldu eşim evdeydi kızımla ilgilenemedim kalkamıyordum bütün vücuduma vurdu halsizlik kemik ağrısı gibi ve el değmiyordu birde lahana falan koy diyolarda int araştırabilirsiniz benim gerek kalmadı geçti akşama
likeli bosanbacim kadın doğum değil de genel cerrahi bakıyor mastite bildiğim kadarıyla. Umarım kadın doğumcu ilaç yazar ateş antibiyotiksiz kolay kolay düşmüyor maalesef çok geçmiş olsun.
sema2323 Doktor enjektörle çekti iyilestimi pekı benimde öyle oldu doktor enjektörle çekti bır ay o enjektör ağzından iltap aktı sımdı kapandı ama enjektör ağzının altı böyle köklü sıvılce gıbı sertlık var sizdede öyle mi