melekk6 cennetkusum16 sabah için Menemen Avakadolu omlet Peynirli yumurta Pankek Yapıyorum genelde dönüşümlü Öğlen meyve rendeleyip irmikle her gün farklı meyve olarak veriyorum veya hazır kavanoz yediriyoeum Akşam çok değişiyo Bugün tavuk haşlayıp yanına tatlı patates kabak verdim mesela Bazen farklı çorbalar köfte balık pilav vs gibi
Ayseee12_ cennetkusum16 tep sehriyee verdik biz tavuk suyuula iyice pisirim cok guzel cokk sevdii hatta bence korkma
cennetkusum16 Ayseee12_ kiymayla felan başlarım artık bende alışsın dün muzlari tam ezmedim taneli gibi bıraktım yiyordu kıymayi felan hepten yemesi lazım sonra şehriye tarzı şeylere geçerim
ymrasl esraalic benım kızım5 ay 26 günlük akşam yemekte ne yiyorsak onu verıyorum makarna çorba pilav az az hepsinden vererek alıstırabılırsınız çorba içirerek baslayabılırsınız ben bazen ekmek doğruyorum içine güzelce yıyıo
biricigiminannesi26 ymrasl daha çok küçük değil mi canım özellikle makarna ve ekmek için , bağırsakları daha tam gelişmeden tıkanmasın biz yetişkinlere bile yemeyin diyorlar
esraalic ymrasl onlar için daha çok küçük ya kendimize yaptığım bazı corbalardan baharat tuz eklemeden alıyorum bazen öyle yediriyorum da makarna ekmek vs. Bağırsakları daha alışık değil o kadarına yani ne biliyim
biricigiminannesi26 cennetkusum16 yok canım birşey olmaz, yumuşak şeyler veririrsen çok çok yutar yani böyle düşünürsen olmaz bu defa ilerde kendi yemeğe zorlanır
ymrasl biricigiminannesi26 iştahla yıyo vermedıgımde de saldırıyo yemek ıcın ne istıyorsa yedırıyorum
cennetkusum16 ymrasl yalnız bebekler için 1 yaşından önce domates, salça, tuz, şeker, baharatlar yasak..bebeğiniz henüz 5 aylık yememesi gereken ürünler var önce doktorunuza danışın yasaklı ürünlerle ilgili ona göre ilerleyin. Allah korusun bişey olur.
cns62033 cennetkusum16 ymrasl yani verirsin yer ama bağırsak sindirmeye hazır değil.tıkanıklık intihaplanma zedelenme vs cok fazla sorun yasarsın.domates felan asitli ve zararlı.bağırsaklarına ciddi zarar verir.bigün allah korusun doktor sana bunları yapmaman gerekirdi der.burun sokmak için değil ama o daha bebek ciddi zarar görür yapma nolur.verdim oldu denilmez.benimde. Arkadaşta 5 aylıkken et vermiş yemiş diye arka arkaya vermiş cocugun kakasında kanı görünce götürdüler tıkanmıs cok uğraştılar doktor doktor gezdi.simdi cocuk büyük hala sorun yasıyor.sindirim zayıf lagma yapıp duruyorlar.en iyi ihtimalle ilerde hep kabız bi cocuk olur allah korusun
cennetkusum16 cns62033 zaten 7 ncı aya kadar tadım süreci bebekler gördükleri herşeyi ağızlarına götürmek ister özellikle o dönemde. Dikkatli olmak lazım ileriye dönük ciddi sorunlara sebep verebilir. Bizde 5 buçuk aylıkken tadimlara başladık bı anda yüzünde kızarıklıklar yaralar oluştu egzamalar başladı şimdi geçsin diye uğraşıyoruz. Üstelik yediği şeylere dikkat etmemize rağmen.