akkurt Ağzına lokma almıyor bile deiricen ishalide geçmiyor bir türlü akıl verin bana ishal tozunu kullanamadık biz bişey yemediği için içiremiyorum onu ona ben ne yapıcam iştahı yok çok üzülüyorum mahvoldu ya çocuk yüzü ufacık kaldı moralim çok bozukkkk
miniksercedefne akkurt çocuğunuz kaç yaşında. Anne sütü alıyorsa bol bol emzirin. Bol bol su tüketsin.
defnemiraybebek akkurt serum taktır tek çözüm ne yazıkki bu bizde o dönem de kaşık kadar kaldık hatta yemek yerken asla telefon vermediğim çocuğuma bu dönemde vermek zorunda kaldım izlerken yedi ve alışkanlık oldu malesef 🥲 Probiyotik ve zinco şurubu da kullanabilirsin
zeynep91 akkurt benm kzmda ishal bugun beslenmeyide kesti acile götürdüm serum takma gereği duymadılar ates kusma yok diye heralde anlamadm cinko probiyotik kullanıcaz devam bide toz verdi 1 lt suya karstırıp içirecekmişim içse zaten nden getireym hepsi bi degsık bunlarn umarm hemen toparlarız 😞
akkurt Bugün tekrar acile goturcem ilk bebeğim ben onu normal sabah doktora götürmek istiyorum aslında hangi bölüme goturmem gerek