Elmsnghn Merveruya toz maya mi? Benim aldığımda 15 dakika öncesinde mayayı aktif edin diyordu. Mayalamadan evvel sütten azıcık alıyordm mayalama sıcaklığına geince tozu döküp 15 dkka bekliyordum
kahvelisianne Merveruya uzun zamandır kullanıyorum bjr ayda 3 4 kere mayalıyorum bebeğim için çok memnunum
cigdem_goktug Merveruya ben ilk yoğurdumu onunla yaptım sonra maya ayıra ayıra devam ediyorum .migrostan aldım ben 3lü satılıyordu gayette güzel tutmuştu , açıklamasını okuyarak yapın olur sizin de ☺️
Merveruya Elmsnghn toz evet 5 adet var içinde 1 er gramlık yeşil paketi. 1 kg süte mesela ne kadar koyucam
Elmsnghn Merveruya her markanın gramajı faklı benimkinin uzeride 3 kilo süte 1 tanesini kullanın diyordu. Bende 3 kilo sütle yapiyodum
Merveruya kahvelisianne fazla olmaz dimi. 3 kg süt 1 gram diyo da. Bi de direk sütün içine tozu koysam olmaz mı ki
cigdem_goktug Merveruya benım Migros’tan aldığımda az bi sütün içine mayayı döküyorsunuz 6 saat bekliyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam sonra sütü mayalıyordunuz