aleyflxx_01 mom97X ahahahahah Buda sorumu hayatım ek gıda alıyorsa yemek istemiyor sürekli kucak ilgi istiyor dışarıyı bilen bir bebekse dışarı çıkmak için Evde savaş çıkıyor resmen özellikle sallanmaya alışıksa sallarken ayağından dönüyo gidiyo aslında atak var veya yok değil bebeğimiz değiştiği haftalar bizim için atak
hilaldabaan mom97X bende onu düşünüyorum 6 ay 17 günlük çok sık kalkardı bu zamana kadar gazdan dolayı gazı bitti dönmeyi öğrendi uykuda döne döne kendini uyandırıyor bu sefer yeni doğan bebek gibi iki saatte bi emerrrr 🥹🥹
hilaldabaan mom97X sormaaa çok zor bi bebek benim ki ruh sağlığımı gerçekten kaybettim birde dişleri geliyor 🥹😂
mom97X hilaldabaan benim kızım da çok zor, huysuz sürekli kucak ilgi istiyor kendi kendine oynamıyo hiç mahvoldum 🥹
lidyakayabebek Vallahi böyle bir Atak var mı bilmiyorum ama Yoksa biz neyi yaşıyoruz onu sorguluyorum. Altıncı aya bastığımızda beri uyku gerilemesi gece saat başı ağlaması başladı. 🥲
barlastulinay 3ay 20günlük olduk,kolik,her gece ağlıyoruz yatana kadar 11:30-12yi buluyor uyuması gece üçten sonra saat başı uyanıyor,emiyor geri devam ediyor uykuya🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😟