etkafa Anneler bebekleriniz kaç aylıkken cırtcırtlı kitaplarla anlamlı oynamaya başladı ?? Benimki alıp çıkarıyor neyi nereye yapıştırdığı bellisiz gösteriyorum ama o gidip başka yerlere yapıştırıyor ısrarla 😂😂
Mnli etkafa benimki şuan tam 16 aylık 1 aydır çocuk akademinin 16-22 ay olanını gösteriyorum her gün daha yeni yapmaya başladı o da her sayfayı değil mesela bir sayfada çocuğun gözünü burnunu vs koyuyor bunu yapabiliyor bir sayfada hayvanları aynı hayvana koymak lazım bunu da yapıyor ama bir sayfada kedinin yemeğini kedinin önüne köpeğin yemeğini köpeğin önüne koyması lazım bunu yapamıyor henüz sincap kitabın merhaba duygularım merhaba çiftliğim merhaba uzay gibi giden bir serisi var bunu hiç yapamıyor bu seri biraz okuduğunu anlama gerektiriyor sadece hikayelerini okuyoruz
Elmsnghn etkafa ilk başta anlamlı yapamiyo. Ama sonra kaç yaş alırsanız anlamlı şekilde yapmaya başlıyorlar. 2 4 yaşı dahi. Hatta mantığını kavrayinca hiç göstermeden dahi yapabiliyorlar 16 aylık diyo ama bence 16 aylık için o kitaplar küçük. Cırt cirtini söküp takması bile onun için bı kazanım anlamlı yapmasa bile parmaklarını çalıştırıyor. Bunun faydasını bende stickerlerde gördüm. Ben çıkaramaz sandığım yapiskani kuvvetli şeyleri daha çıkartabiliyor.
Qunqnir etkafa ben de o kitabı aldım 16 ay civarı. Kafasına göre takıldı aylarca😁 2 yaşında yeni yeni mantığını kavradı yerlerine takıyo. Orda yazan yaş biraz erken geliyor bana ya. 16 ayda çocuk nasıl yapsın onu😁
etkafa Mnli Aynısını almışız sanırım aynı sıkıntı bizde de var 😂hayvanları tanıyor organlarıda tanıyor ama yapıştırmıyor elinde topluyor hepsini yada yere koyup adlarını söylüyor 😂😂
Mnli etkafa yeni aldıysanız daha anlamamıştır benimki de başta sadece çıkarıyordu göster deyince kendi burnunu kulağını gösteriyordu her gün yapıp nasıl yapıldığını gösterince yapıyorlar 1 ay oldu bizim
Elmsnghn etkafa hiç endişelenmeyin. Daha küçük. Öğrendiğinde yenisini önüne koydugunuzda bile siz göstermeden tak tak kendisi yapmaya başlıyor. Mantığını kavrıyor çünkü. Şu an kavramamasi çok normal.
doganil etkafa 1,5 yaşındayken nasıl yapıldığını anlatmaya, göstermeue başladım 2-3 ay sonra kendi yapmaya başladı. Şu anda bildigi halde başka yere yapıştırdıgı oluyor burası desemde kabul etmiyor karışmayınca düzeltiyor 😁 çocugunuz kaç aylık?
etkafa doganil 15 ay 22 gün canım kafasına göre yapıştırıyor oysaki hayvanları tanıyor ama yapmıyor inceliyor möö diye bagrrıyor ama takmıyor çıkarıp hiç alakasız yerlere yapıştırıyor ya da tek tek eline alıp adlarını söylüyor 😂
etkafa Qunqnir Bende yapar sandım ama öyle olmadı çok bilinçsiz oynuyor şuan birde kitabı çok hırpalıyor bir sayfa değiştirecek diyelim Allah kitaba yardım etsin o derece 😂😂 İki al bir öde vardı onu aldım ikinciyi hiç açıp vermedim önce bunda kavrasın diye 😂😂kitapta hal kalmadı valla 🥹🥹kızın ağzı gözü hayvanların üstüne yapıştırılı şekilde düşün alınca kızıyor 😂😂😂
doganil etkafa benim kızımda p ayda hayvanları bilirdi yapamazdı daha küçük 1 ay bile çok farkediyor ama siz yapmaya devam edin bir anda ögreniyorlar yapıyor. O ayda kızım cırt cırtları yiyordu 🤣
Qunqnir etkafa ahshshs bence bırakın öyle oynasın. Kızım ilk başlarda çıkarmayı severdi oyalanırdı öyle. Zamanla öğrenir bence o üstündeki ay ibaresine de takılmayın