[silindi] Kargom 7 Aralık’ta dağıtıma çıkacak. Ama bana acil lazım. Gidersem şu an alabilir miyim? Sabahtan beri şubeyi arıyorum açan yok. Bilgisi olan var mı? Boşa gitmeyim.
[silindi] Oznurkk Dağıtım şubesinde gözüküyor, dağıtım saatinden sonra gelmiş kargo @Deletedmom_897 maalesef gıcık biri olunca vermiyorlar 😖 gidiyorum şimdi 😀😀
Deletedmom_897 [silindi] Aynen öyle başıma geldi hem de 2 türlüsü biri verdi biri vermedi 🌸Alan taraf olursunuz inşallah
Deletedmom_897 Deletedmom_117 Hak hukuk bilen birileri olsa ne güzel 🌸 40 tane bahane buldular vermediler
mondecaidensecmeler [silindi] bir kargom süratteydi aradım ulaşamadım başka şubeye aktarmada yapamıyorlardi şubeden aldkm
Deletedmom_117 Deletedmom_897 Ciddiye almasaydiniz keşke jddj Eğer bu şekilde birisi olsaydı kesin alırdı o kargoyu
Deletedmom_897 Deletedmom_117 🤣🤣🤣 kız ne diyosun sen diyorum ki parası ile almış olduğum ürünü bahane bularak vermezler bu annemize de vermemişler demiş ya depo da falan diye siz de cümleye yorum yaptığınız için direk dedim yoksa sövseydi kısmına değil 🤣🤣