bozkurt93 Bayanlar oğlum 6 aylık 1 ocakta işe başlayacam çalışan anneler ilk gün nasıl geçirdiniz iş yerinde bide sütünüzü sagıp birakiyormuydunuz oğlum ek gıda geçiş yaptı artık
Asyaveannesi04 bozkurt93 Ek gıdaya geçiş yapsada şuan tam doyumluk değil tadımlık anne sütünü sağıp bırakmalısınız ben iş yerinde de sağıyordum 27 aylık olana kadar da emzirdim, 4.5 aylıkken de işe başlamıştım
Muhammet bozkurt93 bende Şubat’ta işe başlayacağım tam 10aylik oluyor sütümü sagmiycam ben sabah 7de emzircem bide işten akşam 4de geliyom bide 4de emzircem sağmakla uğraşamam ugrassaamda saginca çıkmıyor benden süt
bozkurt93 Asyaveannesi04 ayrılık süreciniz nasıl oldu bebeğiniz etkilendimi bu sürecten oğlum aşırı bağımlı beni odada görmeyince basıyor agıdı nasıl bir sürec olacak bilemiyorum
bozkurt93 Muhammet ayrılık süreciniz nasıl oldu oğlum bana aşırı bağımlı odada görmeyince bile basiyoru agıdı nasıl atlatırız bu süreci bilemiyorum
Muhammet bozkurt93 canm şubatta başlicam bende bilmiyorum ayrılık süreci nasıl olur umarım kolay olur benimkinde Şubat’ta 10 aylikolacak kaynanam bakacak ama alışır umarim