mahg Merhaba hanımlar sizdede programa girdiğinizde hep oy ver geliyomu? Yaa 4. Gündür oy veriyorum çıkıyorum yine girdiğimde geliyo deliricem 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
NatashaRomanoff mahg yıldızları oylayınca değerlendir dedikten sonra AppStore’a yönlendiriyor. Orada da değerlendirmeniz gerekiyor. Oradaki değerlendirmeyi yapmıyorsanız o sebeple sürekli görüyor olabilirsiniz.
yagmurkokusu_ denizalismom merhaba birşey sorabilir miyim ben uygulamaya web sitesinden giriyorum. Uygulamayı indirip girmek istiyorum fakat kayıtlı numaramı artık kullanmıyorum nasıl yapacağız ? Bende sorumu burada paylaşayım da ekstra post açmayayım.
esilamom02 mahg benimde öyleydi 2 haftadır oldu ekran attığınız yıldızlara tıklayıp değerlendire basıyorsunuz sizi AppStore yönlendirecek ordan geri çıkın bu uygulamaya geri dönün bakalım aynı oluyor mu
mahg esilamom02 beni göndermiyo apstoreye🤦🏻♀️ orda oy verilib çoktan ama bura hep geliyo sürekli🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
denizalismom yagmurkokusu_ Kullanıcı adınızı , eski ve yeni numaranızı mail atabilir misiniz 🌸 biz@mutluanneleriz.com