-SweetPanda- nutellaa_ Taaaa ne zaman paylaşmışsıınn, tam bende paylaşcaktım önce bakayım dedimmm bende oynuyoruummm hemde baydır (6 senedir oynuyorum) istersen arkadaş olabiliriiizzzzz🩷
humosummm nutellaa_ hahaha yıllarca oynadım , eşimle ordan tanışıp evlendim 🫣 benim beyefendi şimdi izin vermiyo oynamama hesabımı da sattı 🤣
kelebegiminannesiyim nutellaa_ evlenmeden önce oynardık eşimle. Özellikle ramazan ayında sabaha kadar oynardık her gün 😃
nutellaa_ Hiilyuss benim kızım büyüdü 4 yaşında benimde yeni yeni vaktim oluyor yoksa kıızm büyüyene kadar hiç oynayamadım hamileyken oynuyordum birde 🙂
alice4543 -SweetPanda- yaa ben de oynuyorum şu sıralar eskiden üniversitede oynardık arkadaşlarla şimdi kendim takılıyorum arkadaş olabiliriz 🌸🥹
-SweetPanda- nutellaa_ İd paylaşmamız yasak olur mu acaba ya hayır özel bilgi de paylaşamıyozzz nasıl ekleşcez🥲
nutellaa_ -SweetPanda- özelden yazabilirsin o zaman. Hesabın askıya alındıysa başka hesap mı açtın ? Bu benim 6. Hesabım herhalde hep askı yedim Instagram sayfamın reklamını yapa yapa 😀
-SweetPanda- alice4543 Şşeeeyy ben insta adımı verdim diye hesabım askıya alındı hatta bu ikinci uyarımdı🥲