bebisela Hanimlar Bebeklerinize demir ve d vitamini nasıl veriyorsunuz ac mi tok mu , önce hangisi sonra hangisi bana bilgi verebilir misnz ?
Poyel50 bebisela demir sabah aç karnına veriyorum d vit ilk uykusunu uyuyup uyanınca tok karnına veriyor um
bebisela Poyel50 ben uyanır uyanmaz mama yemek istediğinde veremiyorum ac karnina karni doyduktan ne kadar süre sonra versem iyi olur
ayisit bebisela demir vitamini aç karnına verilir. Yemeği yedikten sonra ne kadar sürede acıkıyor diyelim 2 saat sonra siz 1,5 saat geçince demiri verin en az yarım saat geçmesi gerekiyor üzerinden çünkü.
bebisela gizo9 Peki birde sadece mama ile beslenen bi bebekte d ve demir kullanina ihtiyac olurmu formul mamaları icindeki vitaminler yetmiyo mu acaba
gizo9 bebisela hayır belli bir yaşa kadar kullanılması gerekiyor mamaların içerisinde de var ama yeterli değil
Birpsikologggbirmimar bebisela bazı doktorlar mama kullanan bebeklere demir vermiyor . Bence bir Dr danışın
bebisela Birpsikologggbirmimar evet duydum bunu ama doktorumuz sadece mama ile beslendiğini biliyor direkt verdi . Bilmiyorum biz mi bise bilmiyoruz doktorlar kafasına göre mii davraniyo anlamiyorm