sdcka Bebeğim üç buçuk aylık mamadan sonra kusuyor. Doktora götürdüm reflü olabilir dedi. Bebeğinde reflü olan anneler doğal yolla ne yapmalıyım kusmamasi için
burcu_ay sdcka bende bu yüzden oğlunu götürücem bugün ona danışıp buraya da yazarım ya da siz hatırlatın😂
cansmes sdcka beslenmeden sonra en az 20 dk dik pozisyonda tutun, yatağının baş kısmını da hafif yükseltin yatağın altına bişeyler koyarak. Ben biraz öyle azalttım ama hala kusuyor 4 ay 11 günlük. Bebeklerin mide kapakları geç oluşuyormuş bu yüzden yedikleri geri geliyor hep. Eğer çok abartı kusması var ve kilo alımı engelliyorsa doktora danışın kıvam verici kullanın. Bebelac tickener var. Mamaya ve anne sütüne karışıyor. Katılaşma olduğu için kusmayı engelliyor. Ama kabız yapma ihtimali de var.
cansmes sdcka bir de motillum ya da motis isimli bir şurup veriyolar kusmayı engellesin diye. Ama burada okuduğuma göre pek faydasını gören olmamış.
oykueyluly 2 ay 20 günlük kzim 1 aydan sonra hep kusma oldu kilo alımı yavaşladı emdigini geri kusuyordu bugün gittik Dr reflu var dedi damla verdi maflor günde 6 damla kullan geçmezse gastroenteroloji bölümüne götür dedi şimdi bugün başladım damlaya yatağında başını yüksek tutyuorim reflü yatağı yok alsam sigmaz hareketlendigi için
sdcka cansmes motis şurup vermişti doktor biraz faydasını gördük kusuyor ama şiddetli değil. Şurup yarıyı geçti bitince tekrar alıp kullansak bir sıkıntı olur mu acaba
cansmes sdcka prospektüsünde şöyle diyor MOTİS bulantı ve kusma semptomlarının hafifletilmesinde endikedir. Erişkinler ve adolesanlar Bulantı, kusma endikasyonunda: 7 günü aşmamak şartıyla 3×10 mg/gün şeklinde kullanılmalıdır.
cnruya 6aylik hala reflü hala kusuyor şuruplar işe yaramıyor kızlar üzgünüm reflü mamasida aldık kullandık sadece azaldı ama gecmedi