Esesen 2.5 aylık bebeğim var ilk ayında hasta oldu antibiyotik aldı oksurukten dolayı.tekrar antibiyotik kullanmasını istemiyorum.siz öksürük olunca napiyorsunuz😔 ıhlamur verdim bugün iyi gelir mi napsam
yesimgndz Esesen biz buhar verdik ciğerlere inmemesi için bide içine ilaç oluyo onun eczacılar bilir buhar makinesini eczaneden aldık
yesimgndz Esesen yok değil ağızdan yada burundan alması sağlanıyor içine ilaç koyuluyor dediğim gibi o etki ediyor 2 güne bitti bizim
Eylulum20 _2705 benim de bebeğim şimdi öyle öksürüyor ama bu pekmez 6 Aydan önce verilmemeli dediler.
_2705 Eylulum20 verdim de 6 aylık değildi sulandirip verebilirsiniz yıne de siz bilirsiniz her bebek bir değil
Gzdzeynep Esesen biz öksürük olunca cevizin ortasındaki perde kısımlardan bir tutam kaynamış suda demleyip gün içinde o suyu veriyoruz anında kesiyor öksürüğünü kendimde de denedim işe yarıyor
Gzdzeynep Hacerrb cevizi kırdığınızda tam ortasından çıkan sert bir kısım var onları demleyip suyunu veriyorum sıcak suda bir iki dk demlense yeterli hemen kesiyor öksürüğünü. Hatta dikkat ederseniz o kısım akciğerlerimizin şekline benziyor
Handecelik Hacerrb evet küçük bebeklere de az dozda veriliyor sarmaşık bitkisinden elde edilen bir şurup
Hacerrb Handecelik benimde bebeğim öksürüyor doktor ilaç vs vermedi ciğerlere inmemiş boğazıda iyi dedi. Burnumu sürekli açıyorum bekliyorum kendisinden geçmesini ama öksürdükçe csnım acıyor alsammı acaba
Handecelik Hacerrb benimki yattığı zaman tıkanıp öksürüyordu o sırada verdim. Siz bilirsiniz eğer öksürük yoğunsa eczacıya da danışın yönlendirirler
Esesen Hacerrb benimkinin de ciğerlere inmemisti ama doktor antibiyotik verdi 5 gün kullandık daha 2.5 aylık tekrar kullanmak istemiyorum 😔😔 ıhlamur verdim bugün de taze taze kaynaticam.
Gzdzeynep Esesen bir iki dk sıcak suda demleyip öyle verebilirsiniz. Geçenlerde bir aradaşım öksürmekten boğazım acıdı artık demişti ona da söyledim yapmış allah razı olsun bi gecede kesti öksürüğümü dedi.