yagmurmg Bunun psikolojikte karşılığı sürekli bakım verip kendimize zaman ayiramamamizdan kaynakli en son ne zaman kendinize vakit ayırdınız mutlu anne mutlu çocuk demek biz kendimizi ihmal edince en çok sevdiklerimize zarar veriyoruz maalesef
peraninnannesi ahlashilal az önce tam bunlari yaşadım bizimki de 7.5 aylık. Normalde uyur ama uyuduğunda da sürekli dönüyor sağa sola uyuyamıyorum. Su an da ayağımda salliyorum tam 2 saattir ayaklarım ağrıdı durup durup ağlıyor. Gerçekten dayanacak güç bırakmıyorlar bazen
ahlashilal peraninnannesi evet uyuduğunda da beni hep tedirgin eder döner durur kıkır kıkır sen çıkartır gözünü açıp kapar ağlar sallanmak ister sürekli emmek ister böyle olunca sabır tükeniyo gece ilerledikçe iyice sinir başlıyo :(
ahlashilal fkkd o andan sonra o kadar ağladım ki sonra bu mesajları görünce biraz rahatladım destek aldığım halde bittim tükendim diyorum Allah yardımcımız olsun yorgunluk bi taraftan bi taraftan hep bi korku halindeyim çocuğumda bişey mi var bu beyin yorgunluğu hiç geçmiyo zaten:(