Barisaysenuraktas61 Kızlar hiç emin evimden ev aldınız mı ya da tanıdığınız aldı mı nasıl oluyor çekiliş okuyor mu peşinat taksitler nasıl olur bilginiz var mı deneyimi olan birileri güvenilir midir
Sat_123 Barisaysenuraktas61 kaynım araba aldı ilk ay çıktı 2 arkadaşım eve girmişti ama hala çıkmadı ve parasına yanıyo içerde.Dediğine göre ilk peşinat nekadar yüksek verirsen şansın okadar artıyomuş galiba bide kişi sayısıda önemliymiş bizde çok istedik ama cesaret edemedik para yanar vs diye
kirikkalp Barisaysenuraktas61 annemler yazılmıştı baya da yüklü miktar para yatırdılar ha çıktı ha çıkacak derken hep oyaladılar sonra annem parasını geri çekmek istedi çekerseniz içinden 15bin alırız dediler annem parasını çekti onlar 15bin kesinti yaptılar 🤷🏻♀️ Yani ne kadar fazla para yatırırsan o kadar şansın oluyor.
zehrababy Barisaysenuraktas61 arkadaşım seneler önce ev için yazılmıştı 14 şubata özel 14 ayda çıkacak diye. 14 ay 24 ay oldu seneler geçti ev çıkmadı en sonunda zorla parasını aldı çıktı. Ama bazı kişilere hemen çıkıyormuş bilemiyorum. Bu arada arkadaşımda ödemeyi yüksek yapıyordu peşinatı yüksek vermişti
Sat_123 Barisaysenuraktas61 1 Veya 2 sene sanırım böyle olmuyo toki nasıl olur dedi onunda taksitleri değişiyomuş sanırım ama yine sorarım ben araba için girişimci kaynım araba aldı dedim çünkü cidden 2.arabasınıda ordan aldı son model araba değil tabi.Ama aldı ilkte hemde.Girme paran yanmasın kredi birikim vs onlarla bile gir derim ama emin evim yok yani dedi.Ne yalan söyliyim ben hala girsemmi acaba araba için diyorum 😂
Barisaysenuraktas61 zehrababy evet pelinat yüksek aylık ödeme yüksek olunca daha iyi yollar kandırıyorlar galiba ya da şans işi bilemiyorum