annehappy Hanımlar 1 tane oğlum var 1 bebek daha yapmak istiyoruz ama 5-6 aydır korunmuyoruz tutmuyor doktora gittimde 1 sene sonra gel dediler
Elfgrn annehappy korunmasız 1 sene sonra ciddiye alıyorlar. Henüz daha yenisiniz denemelere devam edin. Ovulasyon testi alıp yapabilirsiniz. Eşiniz ürolojiye gidebilir sperm kontrolü için
aysegul_my annehappy yumurta geliştirici ilaç var özel bi ilaç onunla yumurtanizi kaliteli hale getirirseniz 1. Ay olmasada 2. Ay illaki kalirsiniz ben ikinci cocuguma öyle hamile kaldm doktor önerisi ile tabiki
ferdimerve annehappy annehappy bence bir genel cerraha gidip genel muayeniz olun Troid ve meme muanesi benimde öyleydi 1 sene olmadı 1 yıl sonra gel dediler beklemedim gittim cerraha meğerse hastaymışım zaten ondan olmamış troidlerimde nodül çıktı hemen aldılar ve hamile kaldım şimdi 45 günlük bebişim var
aysegul_my Ebruvezumra arrete women aratabilirsiniz veya bi eczaciya sorabilirsiniz ben tavsiye ederim bazen hic bi neden yoktur hamile kalmaniza stres veya psikolojiktir bu sebeble bu gibi yumurta geliştirici bir vitamin ilaci ile baya yardimci olur bu süreçte 🙏❣