ctml1901 Kızlar 10 buçuk aylık bebeğim var gece kalkınca emziriyorum emzirmeden durmuyo çünkü sizce gece beslenmesini ne zaman kesmeliyim
beyzanuroz ctml1901 bnm ebem küçük olduğunu ve en az 1 kere kalkmasini söylemişti 10 buçuk aylığız bizde
ctml1901 eren2550 bizimde mesela suan uyuyor 2 buçuk 3 gibi kalkiyo emiyo bide 5 buçuk 6 gibi emiyo bunu ne zaman kesmem gerek yada nasıl kesicem bebeğim memeye çok düşkün
eren2550 ctml1901 bizimde aynı ne yaparsam yapayım kalkıyor mutlaka emmek için.Gün içindede ek gıda veriyorum ardına mutlaka emmek istiyor benimde oğlum memeye çok düşkün.
ctml1901 eren2550 ay bi an kızımı gördüm anlattıklarınızda ne yedirirsem yedireyim kussa dahi emmek istiyo gece kalkınca su veriyim diyorum denedim ama çok ağlıyor
eren2550 ctml1901 yavaş yavaş azaltmamız lazım bence birden kesme ile bizim bebekler için aşırı zor durum
beyzanuroz ctml1901 1 yaşına kadar bende beklicem ondan sonra kesicem gece kalkmasını sende öyle yapabilirsin yaşına girince beslenmesi daha güzel olacak ve acikmicak
ctml1901 eren2550 gece kalkınca insan uykulu oluyo emsin uyusun da bende uyuyayım diye dusunuyo malesef 😂
eren2550 ctml1901 ufak ama huyları maşallah büyük adam gibi 😀 bugün ben koltukta otururken tutundu kalktı 1 adım attı geri oturdu bir an garip oldum 😂