ponciktugra Kizlar agir misafirlerim var menum nasil Etli nohut izgara tavuk kanat pilav havuc tarotor mor lahana mezesi salata cayin yaninada gelin cantasi bide cerez filan
bayanbadem ponciktugra şahsi fikrin et ve tavuk aynı masada olmamalı. Ya et ya tavuk olmalı eğer misafiriniz yakınlarınız ise gayet yeterli ama daha ağır kişilerse menü hafif kalmış
kayipbaliknemo ponciktugra tavuğ gerek yok etli nohut var onun yerine fırında kaşarlı mantar yaprak sarma ya da kalem böreği 3 ünden biri olabilir bence
hasanhifa038 Herkesebendencay hem et hem tavuk ağır olur diye düşünüyorum nohut zaten başlı başına Bi yemek yani
ponciktugra bayanbadem canim bizde etsiz bisey olmaz dogulu oldugumuz icin et agirlikli olur ne yemek olursa olsun icinde et olur
ponciktugra ikiprensesbebiss corba kulturu pek yok canim bizde hatta ana yemek 2 veya 3 cesit yapilir hepside etli olur
Betulsark ponciktugra bi keresinde çok misafirim gelmişti çorba yerine sulu köfte yapmıştım ana yemek kavurma pilav ortaunda fındık lahmacun salata sarma falan yapmıştım baya birseyler ama biz çok kişiydik
ponciktugra Betulsark bu menude guzelmis canim dusunebilirim cok kalababalik degil 10 kisiyi gecmez herhalde
ponciktugra kayipbaliknemo genelde bizde canim tek cesit ana yemek olmazda gelenlerde bize oyle yapiyor cunku
Lolik ponciktugra masa bir börek ister gibi Tatlıda bence misafire yapılacak bir tatlı değil daha farklı bir şey düşünebilirsiniz
ponciktugra Lolik bende borek dusundum aslinda yogurtluyu teke dusurup borek salata birde yogurtlu bisey tatlida cocuklarda gelicek canim kucukler yemesi kolay bisey olsun onlar icin diye bunu yapmayi dusundum
AnnaGloria ponciktugra aynen canım niyeyse bizde öyle birsey aslında çok aranmaz benim misafir sayım az ama bilmiyorum yine de yaparım
Beyninizikullanmakucretsizdir ponciktugra babamın önüne günde 3 öğün et yada içinde olan yemekleri koy asla hayır demez 🤣