Deletedmom_215 Kızlar bebeğimi bakıcıya vercem. Bakıcının evi biraz uzakta olduğu için her gün eşim alcak geride evine götürecek. Saat 8-14 arası bakacak. Ücreti konuşmadık ama ne kadar teklif etmeliyim? Siz ne kadara baktırıyorsunuz?
yorumcu00 Deletedmom_215 Annem karşı komşusunun kızına bakıyor. Günde 4 saat için aylık 4000 TL veriyor kadın. Tabi bu şehirden şehire göre değişir.
maygirl Deletedmom_215 o ciwarda tam gün bakanlar 12 14 arasına bakiyorlarmış sizn tam gunde değil 10 filan olablir bilemedm yinede.
Mnli Deletedmom_215 ben benzer saatler için kayseride soruşturdum 15000 dediler en az zaten asgari altına da kimse kabul etmiyor yarım gün gibi bile olsa ki tam olanlar asgari üstü istiyor zaten azıcık eli yüzü düzgün insan olsun deyince
maygirl Deletedmom_215 karşı tarafa sordunuz mu?siz ne istiyorsunuz diye..ona gore karar vermek daha kolay olur sanki 2 taraflı fikirle..ama orda bi çocuk bakan b8 bayan tam gun 14e bakiyorum.ulaşım ucretim war olmasa 12 olur demisti. 08 ve 17:00 saatleri aralığı ustelik bu ucret.
yorumcu00 Deletedmom_215 Orda fiyatlar ortalama o şekilde. Zaten 4 saat kalıyor bebiş, 2 saati uyuyarak geçiyor.
Deletedmom_215 maygirl valla bisey demedi kendisi sadece iste ulaşımı esim sagliycak getirip götürecek. Haziran ayina kadar sonrasında yarım gün kreş diye düşündük. Eylüldede tam gün gider diye düşünüyoruz.