es6 Ay bu atak mıdır nedir çok fena ya uykusu gelince uyuyan kızım çok zor uykuya dalıyor ağlıyor uyumamak için ama uykusuda var biliyorum gözlerini kapatıyor uyumayınca kucakta gezmek istiyor ne zaman biter daha yarın 4 aylık olucaz :( bu ay böyle sürer mi
Ozgeeliz es6 ayyy çok özür diliyorum meraktan girdim bu dönemleri geçirdiğim için hafif miş 4 ay atağı yani 18 . Aydan bildiriyorum gereksiz bütün ağlamaları öfke nöbetleri var. Dmem o ki keyfini çıkarmaya çalışın. Allah kolaylık bebeklerinize bol sağlık versin♥️♥️
cansmes es6 4 ay 11 gün bugün. Her uykuya geçişte saçmalarcasına değişik hallerde ağlıyor 😀 hayretle izliyorum 😂
tugcemomm @es6 şu an kızımı sallarken okudum postunuzu. 4 ay 10 günlüğüz iki haftadır kızım çok değişti. Harika bir düzenimiz vardı. Şimdi bağırıyor ağlıyor gören bir şey yapıyoruz sanacak 🤦♀️ Bu 4.ay atağından sağlam çıkan var mı gerçekten. Yenidoğan bile bu kadar zorlamadı bizi yaa..
es6 tugcemomm ah sormayın bizim kızda 3 gündür böyle sanki 3 gün önceki kızım gitmiş sürekli mızmız kız gelmiş bizde hiç böyle değildik umarım kısa sürer bu atak haftası :(
eemine46 tugcemomm Bizim uykuda sıkıntı olmadı ama zorla emzirdim uyudukca karnını doyurdum emmek istemedi şükür şimdi emme sıkıntısı kalmadı o ara zayıflamış gibi olmuştu şimdi 5 aylık atlattık.
eceninannesiiii tugcemomm bizde 4 ay 10 günlüğüz ,bu hafta atak haftamız ,bende de meme emme de azalma oldu …Çok emmiyor,mızmızlanıyor sürekli …Uyku zaten doğdu doğalı gündüz uykularımız hiç yok denecek kadar 🥲
es6 eemine46 bizimde az emiyor gibi hissediyorum önceki zamanlara göre sonradan düzelir dimi emmesi falan
es6 Ozgeeliz allah razıı olsun sizinde inşallah 💖 her ayın kendine göre zorluğu var kesin o aya geldiğimizde bende 4.ayı mumla ararım şu an bu ayı bildiğim için en zoru bu gibi gelir😂 allah kolaylık sağlıklık versin🌸🧸🥹
rabiadlk 3 buçuk aylıkken başladık 4. Ay bitiyor uyku gerilemesi var uyuyor 30 40 dk sonra uyanıyor uyandıktan sonra dalamıyor ağlama yok bizde ama uykuya dalamıyor çok zor çok yıpratıcı gerçekten ne zaman geçecek bilmiyorum
es6 rabiadlk bizimde uykuya dalamadığı için ağlıyor uykusu olduğu için postu açalı 1 saat olmuş daha yeni uyuttum bi ara uyudu 5 dakika sonra geri uyandı cidden çok zorluyormuş bu dönem 🥹
es6 eceninannesiiii bizim bu döneme kadar gündüz uykularımız çok iyiydi bu hafta bi anda başladı inşallah kısa sürede toparlar hepimizin bebeklerine allah uzun ömür sağlık versin 💖
es6 tugcemomm bizimki hala uyumadı banyo yaptırdık mayışsın diye, uyumazsa sizde deneyin banyo mayıştırıyor birazcıkta olsa 🥲💖
ezgimert Daha yeni başlıyor ama 18. Ay uyku gerilemesinin yanından bile geçemez. Benim oğlum gündüz 10 dk uyuyup uyanırdı. 8 hafta sürdü. Odasına kalın perde alın karartın uyanık kalma süresine dikkat edin ama bazen ne yaparsanız yapın yine bildiğini okuyorlar .
es6 ezgimert kesinlikle dediğiniz gibi ne yaparsak çare yok allah yardımcımız olsun bebeklerimize sağlık versin :)