afraybars1 Kızlar yarın eşimin arkadaşının evine gidicez, yeni evliler. Hediyemizi aldık ama yanında giderken bişey yapıp götürmek istiyorum sizce ne yapabilirim?
Bayancorek afraybars1 kek, kurabiye veya sütlü bir tatlı olabilir. Ben genelde ya browni kurabiye yaparım ya da çikolata soslu irmik tatlısı yaparım. Hafif şeyler yani.
153s34 afraybars1 kek veya salata(patates;brokoli;közbiber vb) da olabilir. O da bseyler ikram edecektir illa ki,onun yanina guzel gider :) veyaaa helva yapablrsiniz. Tavuk gögsu de olur. Hem basit hem de lezzetli.
afraybars1 Bayancorek kurabiye düşündüm bende en geç o bayatlıyo diye ama hangisini yapsam karar veremedim
afraybars1 Kontes0011 elmalı şeyleri beceremiyorum ben ama kurabiye yapmak en mantıklısı geliyor bana
Kontes0011 Elmalı kurabiye Malzemeler 200 gram margarin 50 gram tereyağ Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 yumurta 2 kaşık yoğurt 4 yemek kaşığı pudra şekeri 1 vanilya 1 çay kaşığı kabartma tozu İsteğe göre limon kabuğu rendesi İç Harcı İçin; 3 elma 1 çay bardağı şeker 1 tatlı kaşığı tarçın Yarım su bardağı ceviz 170 derecede pişir.