Bsjdldkdkdld Merhaba arkadaşlar annem bu dertten muzdarip midesi çok kötü antibiyotik kullandı fayda etmedi bu durumu yaşayip şu iyi geldi bu doktor a gittim diyen arkadaşlar n’olur yardım edin. Birde bulaşıcı mı küçük bebeğim var bize gelmeyi düşünüyorlardı
meltemuysal Bsjdldkdkdld hayır canım niye bulaşıcı olsun mide rahatsızlığı . Bende yaşıyorum aynı durumu antibiyotik iyice kötü yapıyor ayrıca ağrı sırta kadar yayılmıştı benim kullanınca yani bana tek iyi gelen şey o ağrı olduğu anda sıcak suya nane koyup içiyordum kudret narını çok önerdiler ama
sblnzl Bsjdldkdkdld birkaç yıl öncesine kadar mide şikayetlerimden ölüyordum 3 kere endoskopi bir kere kolonoskopi oldum gaz deyip duruyordu doktorlar gezmediğim hastane kalmamıştı ta ki doktorumla karşılaşana kadar. Ama bu karşılaşma çok uzun sürmedi beni iyileştirdi ve korona döneminde vefat etti . Keşke hayatta olsaydı ve size tavsiye etseydim kendisini . O kadar alanında başarılı bir doktordu ki anlatamam size . Bende de helikobakteri ülser gastrit reflü vardı yoğun bir tedavi sonrası bütün şikayetlerimden kurtuldum ( ilaç+diyet tedavisi ile)
cemile161_ Bsjdldkdkdld canım bulaşıcı malesef ben özellikle doçent çocuk gastro doktoruyla görüştüm babamda da vardı bu bakteri malesef bulşır dedı aynı tabaktan havlu dan bardaktan öpmesinden bile bulaşır dedi ve benim oğlumda da aynı belirtiler var doktor mıde koruyucu verdi endoskopi olcak yani bulaşıcı canım
KubraKaranKaya meltemuysal ay valla bende gece yatarken sırtıma kıramplar giriyordu resmen . Çok kötü bir ağrıydı. Kudret narı iyi geldi bana tamamen kesti
KubraKaranKaya Bsjdldkdkdld onu yapan biryerden almanız lazım. Çünkü 1 yıl yağın içinde beklemesi gerekiyor. Her sabah aç karna 1 yemek kaşığı içecek yemekten 1 saat önce. Bende ilk inanmadım ama mucize gibi kesti. Geceleri midemin ağrısı sırtıma vuruyordu uyuyamıyordum. Antibiyotik mide koruyucu hiçbir işe yaramadı aylarca
Galgamet sblnzl çok geçmiş olsun ilanlarınızı hatirliyormusnuz. 3 lu antibiyotik veriyolarlar sanirim