iremaydmr Sabahları tarz değiştirmek istiyorum bebek için mesela kısa malzemeden ne yapıp verebilirim
milletsanakanalizemiolacak iremaydmr benim bebeğim 6 ay 18 günlük sabahları avokadolu omlet,irmikli omlet,yulaf unlu omlet,tarhanalı omlet,lorlu omlet yapıyorum bazen direkt muhallebi yapıp veriyorum
ymrasl iremaydmr ben yumurta haşlayıp cıcı bebeyle verıyorum sevıyor öyle yemeyı yoğurt verıyorum bırazda tahınle yada patateslı yumurts yapıyorum
ilenalemin iremaydmr yumurta sarısı,yoğurt,ceviz,muz gibi karışımlar yapıp veriyorum şimdilik.yarın da avakado vercem.öğlen karnıbahar haşlayıp yopurtla verdim.benimki henüz taneliyr geçmedi daha 6 ay 8 günlük
milletsanakanalizemiolacak iremaydmr kız hepsi kolay yumurtasına koyuyorsun çırpıp zeytinyağında pisiriyorsun omletin nesi zor
iremaydmr milletsanakanalizemiolacak acemilik 🙃 teşekkür ederim canım yağ falan koymuyoruz tavaya dimi
milletsanakanalizemiolacak ilenalemin evet taneli 5 aylıkken başladık biz 6. Aya girince doktorumuz taneli yesin dedi gayet güzel yiyor
ilenalemin milletsanakanalizemiolacak maşallah diyelim darısı bize olsun.ama sert şeyler değil dimi omlet gibi yumuşak şeyler