Htc2 Kızlar ev gece gündüz 25 derecenin altına inmiyor sizde kızımı nasıl giydirmeliyim siz nasıl yapıyorsunuz
adaatuna Htc2 baya sıcakmış 20 derece evim uzun kollu zıbın üstine eşofman takımı giydiriyorum altına havlu çorap normal kısa
Benkadinimdemiii Htc2 uyuturken uzun kol zıbın 1 tog uyku tulumu giydiriyorum gündüzleride zıbın üstü kazak altına kilotlu çorap pijama tarzı giydiriyorum biizmde 23-24-25 arası hep
3kedili2bebekli Htc2 25 derecede tişört ve esofman yeterli yani kendiniz ne giyiyorsaniz onu giysin gece uyurken de bir penye tulum belki içine askili zıbın yeterli hatta çok bile olabilir
Htc2 mbarlasu aynı benimde terletiyor diğer türlü üşütmektende korkuyorum sürekli sıcaktan uyanıyor çocuk ne yapacağımı şaşırdım
mbarlasu Htc2 Tişört zıbın üzerine uzun kol pijama takımı giydiriyorum sıcacık oluyor vücudu ve terlemiyor deneyin isterseniz üzerini açmasına rağmen
Htc2 gulecer doğalgazı bazen açmıyorum bile merkezi sistem oldugu için bütün daireler minimum bu sıcaklıkta
maygirl Htc2 23 25 arasi ewim mewsimlik alt ust gydirip uzerine bi ceket yelek gydryorum gece yatarkende 1 tog uyku tulumu yeterli oluyor.