ebrutunc Merhaba 25 günlük bebeğim var , bugün yenidoğan kontrole gittik doktor kalbini dinledi üfürüm olduğunu söyledi korkulacak bir şey olmadığını ama yinede çocuk kardiyolojisine gitmemizi söyledi . Başına böyle bir şey gelen var mı? 😔😔😔
cemre_-34 ebrutunc 3 yaş hala var en son yine götürdüm dedim bu üfürüm düzelmez mi diye o da bu üfürüme takılma sen dedi kalp de bısey var mı ona takıl dedi smdi ona bakıcam dedi tertemız dedi yanı üfürüm olur olabılır o sorun ısgal etmez kalpte sorun olmadıkça dedi korkma kalpte sorun yıksa üfürüm de sorun etmez
Tugba8080 ebrutunc iki sebepten olabilir. Birisi kalp kapak damar ve delik sorunu . 2.cisi masum üfürüm. Aklınıza kötü getirmeyin. İnşallah masum üfürümdür.
adasmummy ebrutunc benim bebeğim de 2 aylık canım bize de aynısını dediler akciğerlere giden damarda daralma oluyormuş küçük olduklarından dolayı. Bğyüdükçe geçer dedi doktor
babyaframoms ebrutunc kızım doğduğunda aynı şekilde doktor kalbini dinleyip üfürüm dedi çocuk kardiyolojisine gittik bi sorun cıkmadı suan 3 yaşında korkmayın kontrol ettirin geçmiş olsun🌸
ebrutunc cemre_-34 teşekkür ederim 🙏🏻 bu cuma gideceğiz doktora inşallah güzel sonuçlar alırız baya endişelendik öyle diyince
emiyomu Benim oglumdada vardi dogdugunda doktar 4 tane delik var dedi 1 yasinda 3u kapandi simdi bidaha goturcem. Ama sagligi gayet iyi massallah tehlikeli degil bizimki. Genelde her cocukta oluyormus ama kontrolu ihmal etmeyin
ebrutunc esmanuracn merhaba mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın , çok şükür hiçbir şey çıkmadı 🙂 inşallah siz de iyisinizdir