Eymenaysegul Merhabalar bebeğim 3,5 aylık oldu saçlarım dökülmeye başladı öneriniz var mı hallales diye bir şampuan duydum kullanan memnun kalan var mı
deletedmom111 Eymenaysegul Ben kullanmaya başladım canım işlem görmüş saçlar için olanı 3 defa yıkadım daha azaldı dökülme
Ahsenay Eymenaysegul benim de aynı canım öyle bi dökülüyo ki annem gördü bi kere tararken hastalık olmasın diye korktu kadın o derece dökülüyo bi çözüm bulamadım ben 😏
Zlg Eymenaysegul kan tahlili yaptirin d b12 demir eksikligi yapabiliyor eger dusukde disaridan ne yaprsaniz yapin bosa bana cildiye vitaminleerden olusan sac bakim kuru verdi ama suan vitamin ilaclari kuniyorum
Yassos Eymenaysegul Ben de baya araştırdım benimde çok dökülüyordu hc care markasının bakım yağı şampuanı saç kremi ve maskesini aldım 3-4 yıkamadan sonra fark etmeye başladı kesinlikle ilk zamanki gibi dökülmüyor . Saçlarım kenarlardan açılmaya başlamıştı yerine bebek saçlar çıkmaya başladı tavsiye ediyorum . Doğum yapalı 5 ay oldu çok şükür durdu o dökülme kafayı yicek gibiydim ben çok döküldüğü dönem .
Lavanta01 Ben de dogum yapali 6ay oldu ve eski saclarmdan eser kalmadi hayatımda hiç bu kadar az sacim olmamisti 🥺🥺🥺🥺 emzirme bitince geri gelir diyorlar, demir takviyesine devam etmek gerek, yani şimdilik bir çare bulamadim
deletedmom111 Eymenaysegul desteklimi değil mi bilmiyorum ama yoğun kekik kokusu var benimde saçlarım çok dökülüyordu tavsiye üzerine aldım keşke daha önce alsaymışım
merveakdag1 Ben vichy nin saç dökülme karşiti şampuanını aldim içine argan yaği ve birkaç yağ daha koydum çok dökülüyodu baya etkili oldu o zamanlar dökülmesi normal önemli olan süreç uzamasıb yeni saçlarim bile cikti tavsiye ederim