miniksavasciveannesi Düşün düşün bulamadım 🙈 corbam var dünden kalan plavimla princ çorbası yaptım ama ötesi aklıma gelmiyor biraz fikir verirmisiniz ☺️☺️
_mom miniksavasciveannesi et tavuk yada taze fasulye bunlar pilavın yanına güzel gider karnıyarık yada köfte de
merveidilakcay miniksavasciveannesi pilav i nasıl çorba yaptınız belki bende denerim nasıl yapıyorsunuz
miniksavasciveannesi merveidilakcay kalan plav ben mesela 1.5 su bardağı kadar kaldiydi plavim ondan örnek vereyim plavi koy 2 kaşık un 1 yumurta 3 yemek kaşığı ben fazladan koyuyorum yoğurt karıştır bunları bı güzel köy sıcak suyu biraz kaynasın oldu bitti 🥰afiyetler şifalar olur insllah he en son kapattıktan sonrada kendine göre tuzu hatta tereyağ nanede yapabilirsin üstüne
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Patates kızartın geçin bence, her gün yemek olmak zorunda değil,arada öyle yapıyorum bnde vala miniksavasciveannesi dünden kalan plavimla princ çorbası yaptım Aa bnmde vardı, bende mi öyle yapsam, bu fikri beğendim 🥰
miniksavasciveannesi NeclaLeylaCeydaOhnealaneala keisnlikle tavsiye ediyorum hem ziyan olmuyor hemde pratik youtubede bı hanimefendiden gördün bende heemn 1 tencerede karışıyor herşeyi kalan plavida katiyo sıcak su hop 5 dk hazır 🥰🥰🥰
ilenalemin miniksavasciveannesi fırında başemel soslu karnıbahar.ben onu yapcam bugün.hatta bebeğim de yiyor 6 aylık.tabi haşlanmış olarak ayırıp yediriyorum.yanına çorban varmış işte daha ne
miniksavasciveannesi ilenalemin içine patateste hasla koy benim oğlumda sevdi yedi çok yemek sever aslında 🧿☺️