sevgiimdat Hanımlar merhaba oğlumun ismini eşim göktuğ koydu pek gönlüm yoktu şuan ki doğacak bebeğimin de ismini ben koymak istiyorum doktor pek emin olmayaraktan erkek dedi göktuğa yakın erkek isimleri önerir misiniz
sevgiimdat ikiprensesbebiss inanır mısınız bilmem ama ben çocuk biyittim diyemem o kadar akıllı ki çocuğum maşallah beni hiç yormadı kendi kendine oynadı vakit geçirdi sadece hasta olduğu zamanlarda ve diş döneminde çok zorlandım ama çok şükür çok sakin akıllı bi bebeğim var
sevgiimdat seyma51 göktuğ güzel isim ama başka isim belirlemiştik doğurduktan sonra göktuğ koyucam dedi ve koydu şuan oğlumun ismi göktuğ
ikiprensesbebiss sevgiimdat maşallah gerçekten çok şanslısınız benim kızım da 13 aylık ama oyun arkadaşı benim tek oynamaz ve huysuzlugu hep var 😄🧿🧿🧿🧿🧿
sevgiimdat ikiprensesbebiss Allah kolaylık versin hepimize gerçekten çocuk yetiştirmek çok zor özellikle de teksek
selimalpinannesi Gökalp yada alptuğ olabilir benim eşimde göktuğ koymak çok istedi güzel isim ama benim çevremdeki herkeste o isim olduğu için ben istemedim