cero21 merhaba arkadaşlar ben çocuğuma ilk 6 ay boyunca su vermedim fakat şimdide vermem gerekiyor ama istemiyor biberon kaşık vs nasıl aştınız bu durumu
Waffle cero21 Benim kizimda aynı şekilde canım. Biberon kaşık falan içmek istemedi. Sadece çay bardağı ile içiyor. Azar azar bardakla veriyorum bi dene istersen 😊
gozdeyrs cero21 benim.bebeğim de su icmek istemiyordu biberon kaşık alıştırma bardağı fayda etmedi bende evdeki renkli cam bardaklarım var onlarla veriyorum artık bizim gibi bardakla içtiği için severek oyunla içiyor suan.cok şükür 😀
Sum87 Bizim ki 8 aylık ama biberonla mama içiyor su içmiyor kaşıkla veriyorum ama biberon daha rahatlık bence
iremgg cero21 alistirma bardaklari var, Munchkin ya da Avent; onlarla baslayabilirsiniz. Mantigini anlayinca severek iciyorlar.
Bizal cero21 ben 4 aylık vermeye başladım. Kaşıkla veriyorum içme suyunu ılıtıp veriyorum. Oda sıcaklığındaki suyu içmedi, ısıtınca ılık içti ve alıştı. Belki sizde de işe yarar 🤲
Thesra cero21 Ben bebek suyu almıştım onların içmek için başlıkları varya 1 gün içerisinde onunla alışmıştı çok kolay daha sonra suluklara geçtik