ays45 Kızlar bebeğim 11 aylık oldu. Memede uyurdu. Yaklaşık 1.5-2 aydır memede uyumuyor yani çok nadir uyuyor. Sizce neden bırakmış olabilir?
ays45 Hiilyuss inanın şuan da çok uğraşıyorum. Gündüz uyumuyor bir türlü. Gece sık kalkıyor. Ayakta sallayarak uyutmaya başladım. Bırakınca uyanıyor. En geç 5-10 dk’ya uyanıyor. Uyku için hiç zorlanmazdım şimdi mücadele veriyorum. Çok yıprandım
pozitifanne06 ays45 memede uyuturken başının altına bebek yastığı koyun bi de uyku arkadaşı olsun sadece beşikte duran peluş veya örgü bi oyuncak, onu eline verin öyle emzirin bana da haber edin 🙃
ays45 Hiilyuss evet iki tane kabarcık var. Bende acaba diştan mi diye düşündüm ama gündüz uykusunu etkiler mi sizce?
Hiilyuss ays45 etkiliyor ya. Cocugu zorla uyut koy 5 dk sonra kalkıyor ağlamasa bile uyumuyor. Ağrı yapıyor demek ki çokkk aşıı zorlandıysanız bir calpol verin isterseniz ağrısını alır uyur biraz
ays45 Hiilyuss huysuzluk yapmadığı için vermiyordum ama dediğiniz gibi deneyim işe yarar belki. Teşekkür ederim🙏🌸