berat46 Benim bebeğim de aynı 30 da veya 45 dk her uykuya yatırımda mutlaka uyanıyor sallayarak geri döndürüyorum uykuya uyuyor ama sanki her an uyanacak gibi uyuyor çok yorucu gerçekten her uyku vaktinden iki kere uyutmak zorundasın
berat46 Çok araştırıyorum okuyorum bunu aşması için desteksiz uyumayı öğrenmeli diyor lar hep ama bunu yapmakta çok zor beş aylık henüz bende öyle şaştım kaldım yani
Tazeanne68100 balbadem48 ilk zaman hatta 15 dakikaya düşürdü dedm ise yaramadı ama devam ettim o şekilde uzadı zaman alıyor ama duzeliyor
Melisinannesii iremalmila24 merhaba. Bu alışkanlık ne zaman son bulur? 4-5 haftadır her uyandığında geri uyutuyorum. Bikaç gün uzun uyudu şimdi tekrar 30. Dk da uyanıyor. Atak haftasında o yüzden mi bilemiyorum. 3 uyku yapıyor ve sürekli uyutmaya çalışmaktan çok yoruldum
iremalmila24 Melisinannesii benim 1 aylık bi mücadelenin sonunda son buldu hala bazen döngüleri atlatamayıp 40-50 dakka arası ağladığı olıyor ama yarım saat alıskanlıgını cok sükür bıraktı, gündüz uykuları uzadı böylelikle
gmzshn balbadem48 benim kızımda hep öyleydi 1 yaşından sonra uzun uyumaya başladı. 40 dk uyusun diye dua ederdim 30 dk uyur kalkardı