papatya0909 Kızlar adetin üzerinden 10 gun gecti test yapdım bisey yok arada kasık agrısı oldu gecti hatta olacagım sandım ama olmadım bi türlü Varmı hic böyle olan🙃
annemioldumbensimdi_ papatya0909 bende aynı durumdayım şuan ama ben test yapmadım adet olmayı bekliyorum dört gözle Havalardan ve strestendir diye umut ediyorum
asaf3467 Kızlar benimde geçen aynı oldu olamadım soğan suyu içtim şakkkkk geldi hemen onu yapım bir bardak suyu kaynatıp içine soğanı dörde bölşp atın sıcak sıcak için hemen oluyorsunuz tadıda kötü değil merak etmeyin papatya0909 melek3675
melek3675 asaf3467 ıyy kız o iğrenç😀 neyse ki benim kendiliğinden geldi yusuf yusuf olmustum korkudan 😀😀
nesrinlale Benim de 6 gün gecikti bugün test yaptım negatif, bebek emzirdiğim için gecikiyor olabilir bu gayet normal ama soğan suyu iyi gelir adet olmak istiyorsanız.
papatya0909 nesrinlale Benim nereden baksan 10:15 gün gecikmiştir ilk defa böyle oldu hatta test yaptım bir şey çıkmadı ama emzirme falan da yok bende niye böyle oldu bilmiyorum olmazsa soğan kaynatıp içeyim bir