sibelsem Arkadaşlar merhaba, erkek bebeklerde yürüteç kullanımında yumurtalarına zarar vermesi hakkında bilgiye sahip olanınız var mı ?
iremaydmr sibelsem benim abim yürüteçte 7 8 saat kalmış anneme sorarak oğluma aldım ve bende onda büyümüşüm abimin şuan 7 tane erkek oğlu var 🙏
metehanbabyy sibelsem bende araştırdığım da öyle yazıyordu ama bindirdim yani öyle saatlerce değil tabiki kısa kısa ve çok yararı oldu hemen yürüdü Yürüme arkadaşı da almıştım o çok bir işe yaramadı
sibelsem iremaydmr çok alakası yok o zaman beni korkuttular hem doktorum hemde bi tanıdığımız. Ama mecburen bindiricem desteksiz büyütüyorum çocuğumu o da olmasa ne yemek nede başka bişey yapabilirim. metehanbabyy iremaydmr metehanbabyy
sibelsem metehanbabyy senin bebeğin kaç aylık? Benimki 7 aylık ve son iki haftadır aktif kullanıyorum zaten sıkılıyor yarım saat biniyor geri çıkarıyorum sünnet için doktora gittiğimizde yumurtaları yukarı çıkıykr dedi.
iremaydmr sibelsem tabi canım kucaktan inmek istemiyorlar ki en azından bir iş bir iştir lavaboya bile yeri geliyor gidemiyoruz hayatın düzene girer bazıları diyor 4-5 ay için değmez diye umursamıyorum kaldırır bir yere saklarım durur orda bende şimdi daha rahatım bak mama sandalyesi de iş görüyor canım
metehanbabyy sibelsem benim oğlum şuan 2 yaşında ama bizde 6 ayımızda falan binmeye başladı bir sıkıntı yaşamadık
sibelsem iremaydmr mama sandalyesinde hareket edemediği için en fazla 15 dk oyalanıyor. Oda benim hiç bi işime yaramıyor kısacası😢