Eftelia Merhabalar hanımlar , bugün son bir kaç saattir özellikle sol kolum aniden uyuşuyor bir kaç saniye sürüp geçiyor sebebi ne olabilir. Yarında devam ederse doktora gidicem ama merak ettim neden olur ki . Şu an yazarken bile oldu
amansallagitsin Eftelia bi cok sebep olabilir. Kolda sinir sıkısmasi. Kalp problemi. Beyinsel problem. Vitamin eksiligi bir cok sebep olabilir yani.
Tatlican Eftelia Her hastaliğı üzüntü tetikliyor annemin üzüldügu bir donemde gögsunden kan gelimisti hic dr a gitmedi aradan 25 yil gecti Ama sen mutlaka git annem eski zaman insani onu dr a göturmek cok zor birkere bakladan zehirlendi bayilmis anca gitti
Eftelia Gamze2601 bilmiyorum ya ne olabilir ki , bu son bir saatte daha fazla oldu diye sormak istedim
Gamze2601 Eftelia sinir sıkışması yada farkında olmadan ters bi hareket yapmış olabilirsiniz kalple ilgili bişey de olabilir nefes almada sorun kalpte çarpıntı filan var mı
Tatlican Eftelia Evet istemeden olsa kafaya taktigimiz seyler oluyor buda vucutta tepki veriyor. Allah sizede hepimizde sifa versin
Eftelia Gamze2601 aslında ters bir hareket yapmadım sanırım. Kalp sıkışması da yok ama üst damagim da uyuştu aynı zamanda su an öyle mesela . Ay ne sacma ya gece gece tedirgin oldum biraz 🥲