mom97X 5 buçuk aylık bi kızım var ve son iki gündür yatırmaya çalıştığımda ağlıyor susmuyor uykuya direniyor. Bu denli bu kadar değildi kafayı sıyırcam, neden böyle oldu sizce ? Napmalıyım ?
amazontuba mom97X 5.ayımıza giricez yarın ve bu gece asla uyumuyo. Uykuları yarım saat sadece şuan onu da yapmıyo deli gibi ağlıyo
Aryamlinamom mom97X 6.ay atağı olabilir mi ? Uyku bozulması olmuştu benim bebegimde 15 günde duzelmisti 🌸
hafsa61gokce amazontuba bende aynı konudan muzdaribim . 4. Ayda hiç bir sıkıntı yaşamadım ama 5. Ayından beri uykusu gelse de uyumak istemiyor gece de 45 dk da bir uyanıyor ve asla emzik kabul etmiyor sürekli emmek istiyor
amazontuba hafsa61gokce biz de öyleyiz valla dediğinizn tıpkısı. Memede uyuyan bebek şuan onu da uyumuyo 30-40 dk tüm uykuları
aysesiret Bizde 5 bucuk aylığız 1 aydır böyle düzelcek diye beklerken daha da kötü oldu eskiden gece 1den fazla kalkmazdı şimdi saat bası bazen yarım saat ben anlamadım bu işi
sevgiseli2021 mom97X biliyorum canım benim Allah yardımcın olsun görüyorum sürekli postlarini hep dua ediyorum sana seni en iyi ben anlarım
mom97X sevgiseli2021 ay Allah razı olsun çok teşekkür ederim, Rabbim senin de yardımcın olsun inşallah 🤎