fatmaa37demir Nasıl yapicam kızlar akıl verin gerçekten yok sürekli istiyor gün içinde vermiyorum artık ama gece uyanirsa mutlaka istiyor. 2..çocuğu düşünüyoruz hamile kalmadan bıraktırmak istiyorum.
1gunesss fatmaa37demir komsum aktar dan sabır taşı alıp sürmüştü ve her istediğinde pis oldu diyip uzaklaştırmış bi deneyin sizde
sevvgi fatmaa37demir bizde 15 aylığız gündüzleri hiç istemiyor ama geceleri uyanınca illaki emmek istiyor. geceleri uyusun diye bıraktırmak istiyorum çünkü saat başı uyanıyor. Ama çok zor bıraktırmak
Parsongan fatmaa37demir 21 Aylık aynı durumdayım. Gece gündüz sürekli emiyor. Sabrediyorum yaşını doldursun yavaş yavaş başlarım diye ama kolay olmayacak sanırım
fatmaa37demir 1gunesss 2 ay önce sanırım aldım denedim 4 5 gün emmedi ama sonra anladı ve eliyle silip emmeye başladı ise yaramadı
fatmaa37demir sevvgi sizin yine daha 15 aylık küçük sayılır ama benim kızım ile arasında 10 ay var siz düşünün artık çok zor olmaya başladı benim için düzgün uyuyamıyorum. Gün içinde de yakama yapışıp duruyor.
fatmaa37demir 1gunesss yara bandı diyen vardı olmadı onu da denicem yine sabır tasini da deneyeyim napim bakim
fatmaa37demir 1gunesss illa açıp bakıyor benden güçlü gerçekten çocukların gücüne akıl sır ermiyor görmesi de daha iyi aslında öyle görürse istemez ilk denediğimde pis diyip durmuştu bakalım inşallah bir şekilde birakir 26 ay doya doya emdi