mondecaidensecmeler Kızlar iyi geceler 🌙 havadan kaynaklı mi bilmiyorum ama cildimde aşırı kuruluk var şu da içiyorum ama kuruluk çok kaşıntı yapiyor nemlendirici dayanmıyor ve kasiya kasiya kabardı heryerim örnek elimin üstü ne iyi gelir?
beyzadodo mondecaidensecmeler hametan kullanmistim ben yara kremi cok iyi geliyor benimde elim boyle esim su ve deterjandan diyir ama kis gelince oluyor gecmis olsun
LadyGaddar mondecaidensecmeler Benim elimde çatlar kanar üreli ilaçlar bile kullandım geçmiyor Sanırım değerlerden kaynaklanıyor bende ciddi kansızlık ve b12 eksikliği var 1 aya yakındır ilaç kullanıyorum artık eskisi gibi olmuyor Sende tahlil ver içerden halletmeye çalışmak lazım
mondecaidensecmeler LadyGaddar tahlil verdim zaten kaç aydan beri kan ilacı kullaniyorum B12 de kullanıyorum ama bu kış 2 kere oldu zor gecirdim
LadyGaddar mondecaidensecmeler Sen hamileydin dimi Bi an unutmuşum ondanda olabilir bebeden sonra düzelir inşallah
mondecaidensecmeler LadyGaddar bu ayın sonu ocağın başı gibi 34+1 haftaligim kaç aylık oluyorsa hiç hesabım yok