havvaaydin6166 Merhaba arkadaşlar bebeğim doğalı 4 gün oldu solunum sıkıntısından dolayı küvez de ciğeri hava toplamış dı çok şükür o gitmeye başladı nerdeyse gitti yani bu durumda olan varmı acaba lütfen yazsın iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var 😔
annekadin21 havvaaydin6166 merhaba bebegim.oksijen ve enfeksiyon sebebi ile 21 gün kovezde yatti. O donem hiç gecmicekmid gibi geliyor ama çok şükür şuanda 6 aylik :) bol.bol sütünü sag sütün artsın bebisine sütünü versinler. İçini ferah tut ins her şey yuzel olur ve bebegin sağlıkla çıkar.
ka82 havvaaydin6166 Allah bağışlasın. Bebeğim 10 gün yoğun bakımda kaldı çok zor biliyorum ama geçecek. Bol bol süt sağın onlar fazla bile dese götürün ve munkunse sürekli görmeye çalışın sizi hissedecektir. Allah tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin.🌸
beyzadodo havvaaydin6166 hic uzulmeyin enfeksiyondan da yatan sariliktan yatak birsuru bebel var siz bebeginizle evinize gideceksiniz cok kisa bir surede ve 1 yasina geldiginde zaman ne cabuk gecmis diyeceksiniz 5 sene once cirpiniyordum 5 yasina geldi canimin cani hic uzulmeyin siz yiyin icin yavrunuza sut olsun
cLearQueen havvaaydin6166 solunum sıkıntısı ve enfeksiyon kaynaklı 12 gün kuvozde kaldı bebegim.. her gittigimde ağlama krizlerine girerdim.. simdi yanımda 2 aylık cok sükür… sütünü sağ pompayla gerilemesin ve bebegine götur her gün… ben kuvozden cktgından beri insan icine pek karısmadım yani aile ve cok cok yakın bikac arkadas disinda kimseyle gorusmedim bebek kucuk enfeksyona açık diye… umarim bebeğin bir an önce sağ salim yanına gelir
havvaaydin6166 annekadin21 amin inşallah gerçekten rabbim herkesin evladını ona bağışlasın orda öyle yatarken görmek kucağına alamamak insanı çok kötü yapıyor 🥺
havvaaydin6166 ka82 amin inşallah rabbim güç kuvvet versin bebeğime de banada en kısa sürede kavuşuruz inşallah 🙏dualarınıza bizide katın inşallah ♥️
havvaaydin6166 cLearQueen Âmin inşallah Allah razı olsun sağlıklı şekilde inşallah çıkar bizim de bugün yedinci gün evet dediğin gibi aslında küçük çok ortama girmemen gerekiyor ama çocuk çıktıktan sonra da gelen gelen insanlara da ne diyebilirsin
Aklimideliricem Benim 2 oğlumda doğduklarında solunum sıkıntısı ve enfeksiyondan yattılar biri 10 biri 15 gün yatmıştı. Zor geliyo evet ama o gelene kadar sende toparlanmış oluyosun bide o yönden bak🥰 İçini rahat tut çok küçük olmalarına rağmen çok güçlüler 🐣
havvaaydin6166 Aklimideliricem evet bende öyle diyorum kendimi toplayıp güçlü olurum ona daha iyi bakarım bende kendimi bu şekilde rahatlatıyorum zaten hergün gidiyorum yanına çok şükür iyiye gidiyor durum
eda22 havvaaydin6166 öncelikle çok geçmiş olsun benim bebeğim de solunum sıkıntısından 5 gün yattı merak etmeyin geçiyor içinizi ferah tutun
minikelanur havvaaydin6166 bebeğim solunum sıkıntısından 10 gün küvezde kaldı allahım dedim ben napıcam kalbimdeki bu yangın nasıl geçer nasıl nefes alırım nasıl yaşarım evet çok zordu ama geldi geçti o 7 aylık olduk bile üzerine titriyorum gözümün önünden ayrılsın istemiyorum küvez anneleri bi tık hassas büyütüyor çocuklarını bence o kaybetme korkusunu yaşamak dehşet bir şey ama için rahat olsun en iyi bakıldıkları yer orası sağ sağlim herkes kucağına alıp çıkıyor evladını 400 gr bebek bile gördü bu gözler allahım hepsine sağlık annelerine de sabır nasip etsin 🙏🏻 Sabrın solu selamet arkadaşım şimdi hafif içim buruk gülerek anımsıyorum o günlerini Allah kaldıramayacağı karı vermezmiş o dağa biz güçlüyüz bebeklerimiz daha da güçlü sağlıkla kavuşun♥️♥️🥹🙏🏻
havvaaydin6166 minikelanur amin inşallah ya gerçekten öyle Allah kimseyi evladı ile sınamasın çok zormuş rabbim tüm annelere güç kuvvet versin çok şükür rabbime günden güne iyiye gidiyor ama 8 gün oldu ister istemez artık insan kucağına almak istiyor evimde olsun diyor ama rabbim o günleride gösterecek allahın izniyle inşallah 🙏
havvaaydin6166 cLearQueen bi çıksa allahın izniyle de bende çıktığını hemen söylemeyi düşünmüyorum en azından bi süre toparlayana kadar